Annesi ölen kumru yumurtaları çıkar mı?

Arkadaşlar, daha dün akşama kadar yaşayan kumru yuvada ölmüş. Bacağından ve karnından yara almış. 2 adet yumurtası var. Fener ile baktım baya oluşmuş, damar falan var. Kuluçka gibi bir şey var mı? Yoksa umut yok mu?

Seyyar ampül vb. veya yapay kuluçkalar var ancak, civciv gibi olmayacaktır. Yumurtadan çıkan yavruları el ile beslemek mümkün olmayabilir.

Siz bir şeyler yapmaya çalışabilirsiniz hocam. Bir kabın içine o yumurtaları alın pamuk falan koyun kaloriferin üstüne koyun yeteri kadar ısıyı sağlamaya çalışın. Öyle bir video görmüştüm ve yavru kalorifer peteğinin üstünde çıkmıştı. Ama annesi uzun süre boyunca yoksa bilmiyorum zor gibi gözüküyor.

Aslında evde dişi bir muhabbet kuşu var altına yumurtaları koysam. Dişilik içgüdüsü ile oturur mu?

Kesinlikle hayır öyle bir şey sakın yapmayın. Dediğim gibi çok geç olmadan hemen yumurtaları alın oradan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir video var bu sultan papağanı için ama belki işe yarar inşallah kurtulurlar üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…