Anneye hediye hazırlamak

Htirz7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Annemin doğum günü yaklaşıyor ancak halen daha ona nasık bir hediye alabileceğimi secemedim.

Öncelikle hediyenin parayla alınmasını istemiyorum çünkü annem hazırladığım şeye baktığında "oğlum ne güzel benim için uğraşıp bana bunu hazırlamış" demesini istiyorum. Özetle geçecek olursak anneme kendi el emeğimle nasıl bir hediye hazırlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak şimdi sana harika ötesi bir tavsiye vericem. Öncelikle gidiyorsun bir tane ayna alıyorsun diktörtgen olması gerek. Sonra aldığın aynayı herhangi bir çerçevede ise çıkartıyorsun. Çıkarttığın aynayı herhangi bir sunta üzerine yapıştırıyorsun ama suntanın boyu aynadan büyük olucak resimdeki gibi.
Ekran Alıntısı.PNG

Sonra suntanın üstüne güzel bir boya atıyorsun. Akabinde oralara Annen ile olan fotoğraflarınızı veya Annenin gençlik fotoğrafları tarzı fotoğrafları buluyorsun onları, fotoğrafçılardan kopyalatıyorsun. Sonra o fotoğrafları oralara yapıştırıyorsun ama sadece üst kısımlarından ki sallansınlar. Fotoğrafları üstten yapıştırdığın için altlarında boşluk kalıcak oralarada Annene güzel sözler yazıyorsun küçük not kağıtlarına ve bitti. Ayna fikri Osmanlı zamanından geliyor. Osmanlıda güzel birine veya bir bayana en güzel hediye ayna imiş çünkü bir güzele en güzel hediye kendisidir..

Annenize bir öpücük onlar için yeterlidir.
ama yine fikir istiyorsan ilk önce annenin hangi konularla ilgilendiğini bul o konu üzerinde ufak ne gibi hediyeler çıkarabileceğini bulmaya çalış (internet ne için var :)) hazırladığın hediyenin paketi çok önemli paketsiz hediye ayaksız kanguruya benzer bu kadar.

Ben küçükken, küçük defterlerden yaklaşık 6-7 sayfa koparır, zımba ile onları birleştirir, resim çizer-fotoğraf koyar, dış kısmını yani kapağını kalp vb. çizimler ile süsler, içine de güzel şiirler ekler,
anneme verirdim. Birlikte okur, resimleri-fotoğrafları incelerdik.

Arka kapak, ön kapak ve sayfalar ile toplam 7 sayfa vesaire olabilir. Biraz uğraştırır ama annen çok mutlu olur. Ben bunları çok ufakken yapardım. Senin yaşın kaç, bilmiyorum ama 14-15 yaşlarında olsan bile yine de yapılır diye düşünüyorum. Zımba ile de sayfaların sol üstünden, ortasından ve altından zımbalayıp, kitap-defter gibi bir şey yapabilirsin. Şiirden ayrı olarak ailenizin güzel bir anısını da yazabilirsin. Ek olarak abartısız olacak şekilde sade bir çiçek ile daha çok güzelleştirilebilir.

DogumGunu.png

Ben olsam, Calvin Clein duş jeli alırdım. Fiyatı 40-50 TL bir şey yanlis hatirlamiyorsam gucci marka sampuan ve son olarak canlandırıcı veya gece bakim kremi alırdım. :) Gucci dediysem öyle pahalı değil topu topu burası 240 TL falan tutar Amazon'da BlackFriday'i yakalarsan daha ucuza gelebilir.
Başlığı tam okumamisim pardon. :D

Son düzenleme:
Yapay çiçekleri alt kovasıyla birlikte hazırlayan mağazalara gidilip buradan annenizin sevdiği tarzda özel olarak derlenip hazırlanmış bir çiçek sepeti (Alt kovasıyla birlikte) hazırlatılabilir, bence çok şık olur. Bunlardan bazılarını alt kovasız olarak bazen dairelerin girişteki çelik kapılarına komple iliştiriyorlar, çok iyi biliyorsunuz. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı