Anneye telefon önerisi

oğuzhan 3455

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, iyi annem telefon alacağız en fazla 10.000 lira olsun ben Samsung' A15 düşünüyorum 6 GB olanını bu bütçede başka önerebileceğiniz telefon var mı ya yani bilindik marka olsun değişik değişik şeyler olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba ilk öncelikle elimizde 2 tane Samsung'a 25 cihazı vardı kendiminkini elden çıkarttım A55 aldım yani yani 1.280 işlemcili cihazları pek istemiyorum yani hem ısınması konusunda her konuda çok kötüler ikisinde de şebeke problemi zaten vardı m serisi zaten j serisinin şeyi yani devamı olduğu için pek güvenemiyorum malzeme kalitesi falan.

Merhaba ilk öncelikle elimizde 2 tane Samsung'a 25 cihazı vardı kendiminkini elden çıkarttım A55 aldım yani yani 1.280 işlemcili cihazları pek istemiyorum yani hem ısınması konusunda her konuda çok kötüler ikisinde de şebeke problemi zaten vardı m serisi zaten j serisinin şeyi yani devamı olduğu için pek güvenemiyorum malzeme kalitesi falan.
1280 güçsüz bir işlemci degil gayet iyi bir işlemci. Oyun harici sıkıntı yaratmaz. M34 fiyatına göre güzel bir cihaz.

1280 güçsüz bir işlemci degil gayet iyi bir işlemci. Oyun harici sıkıntı yaratmaz. M34 fiyatına göre güzel bir cihaz.

Ben 1280'e kötü demiyorum zaten ama gösterebileceği verimi kullanmıyor o işlemci yani yani şu an annem de Samsung'a 25 var zaten yani ikimiz de memnun değildik o telefondan bana 55'e geçtim yani çağ atladım gibi geldi yani illa Samsung olmayabilir 20 falan da olabilir Xiaomi'nin zaten bu fiyata pek iyi telefonları yok.

Merhaba şu an A51'in elden alabileceğimiz bir kısımda ikinci el hariç satışı bulunmuyor bizce telefoncudan ya da Vatan'dan alacağız Teknosa'da olabilir bulunduğumuz konumda MediaMarkt bulunmuyor.

Hocam ikinci el düşünmüyorsunuz fakat ikinci elde bu fiyat bandında Samsung'un S serisi modelleri bulunuyor. Temiz bir cihaz bulursanız ikinci elden ordan alın derim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı