Anneye ve ablaya alınabilecek hediyeler

aykansavage

Hectopat
Daha fazla  
Toplam 25.000-30.000TL arasında bir bütçem var. Annem doğum günü yakın zamanda ablamınkife 1-2 ay sonra ikisine de güzel birer hediye almak istiyorum artık. Aklımda anneme yüzük ve ablama saat almak varda önerileriniz varsa beklerim.

Saat ile yüzük falan çok klişe hocam bence. Hiç mi tanımaz insan yakınındaki kişileri. Nelerden hoşlanacaklarını bilmez mi? Şahsen ben biliyorum. O yüzden size de sevdiklerinizin sevdikleri şeyler tarzında bir şeyler alabilirsiniz. Kitap okumayı seviyorlarsa yığınlarca kitap alabilirsiniz, Anneler genellikle ev eşyalarına bayılır, Yeni bir halı mesela? ama tam eve uyacak şekilde. Yada Gardrop bilemiyorum orası size kalmış.

Aslinda dyson dusundum bizde bir dyson var ama artik omru bitti 24 bin tl dyson v15 absolut almayida dusundum ablamada 6 bin tllik bir butce kaliyor onada airpods alabilirim diye dusundum. Aslinda dyson ablama dyson sac makinesini alacaktim ama aldi. Eksikleri yok alabilecegim seyleri aldilar nelerden hoslandiklarini bende biliyorum yoksa. Annem yuzuk taki tarzi seyleri sever saat cok sever ondan dolayi saat dusundum. Ablamin cok oyle spesifik seyi yok sevdigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…