demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Aralık 2023 #1 Nereye baktıysam Steam'de çalışan bir Türkçe yama bulamadım. Steam için yapılmış bir yama yok mu?
Çözüm Onur Kaan Arslan 23 Aralık 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene
KS KS demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Aralık 2023 #3 Onur Kaan Arslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #4 demircay dedi: Teşekkürler. Eki Görüntüle 2062280 Genişletmek için tıkla... Sevindim. Hoşça kalın Artı 0 Eksi
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 demircay dedi: Teşekkürler. Eki Görüntüle 2062280 Genişletmek için tıkla... makine çeviri mi hocam Artı 0 Eksi
Chaprix Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #6 demircay dedi: Teşekkürler. Eki Görüntüle 2062280 Genişletmek için tıkla... Hocam siteden indirirken virüs programım indirmeyi durduruyor. Kötü amaçlı yazılım olmasından korkuyorum sizde herhangi bir sorun oluştu mu ? Artı 0 Eksi
demircay dedi: Teşekkürler. Eki Görüntüle 2062280 Genişletmek için tıkla... Hocam siteden indirirken virüs programım indirmeyi durduruyor. Kötü amaçlı yazılım olmasından korkuyorum sizde herhangi bir sorun oluştu mu ?
KS KS demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Ekim 2024 #7 Chaprix dedi: Hocam siteden indirirken virüs programım indirmeyi durduruyor. Kötü amaçlı yazılım olmasından korkuyorum sizde herhangi bir sorun oluştu mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir problem yaşamadım. Artı 0 Eksi
Chaprix dedi: Hocam siteden indirirken virüs programım indirmeyi durduruyor. Kötü amaçlı yazılım olmasından korkuyorum sizde herhangi bir sorun oluştu mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir problem yaşamadım.