xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #1 Merhaba dostlar, bu oyunun TR yaması birçok web sitesinde mevcut ama güvenemedim. O yüzden size sormadan indirmek istemedim. Bildiğiniz, indirdiğiniz güvenilir yama sitesi var mı acaba? Not: Bu arada oyun kısa süreliğine Epic'te ücretsiz.
Merhaba dostlar, bu oyunun TR yaması birçok web sitesinde mevcut ama güvenemedim. O yüzden size sormadan indirmek istemedim. Bildiğiniz, indirdiğiniz güvenilir yama sitesi var mı acaba? Not: Bu arada oyun kısa süreliğine Epic'te ücretsiz.
LikeCastle Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 518 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #2 Buradan sağlıklı bir Türkçe yama yapabilirsiniz: Anno 1800 +DLC (v14.2.1108172) Türkçe Yama (v36) ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ] | DonanımHaber Forum Çeviri OpenAI GPT-3 ile yapılmıştır. GPT-3 kısaca ''Generative Pre-trained Transformer 3 kısaca GPT-3, insanların yazdığı metinlere benzer içerik üre forum.donanimhaber.com Oyun ücretsiz değil Epic'de?
Buradan sağlıklı bir Türkçe yama yapabilirsiniz: Anno 1800 +DLC (v14.2.1108172) Türkçe Yama (v36) ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ] | DonanımHaber Forum Çeviri OpenAI GPT-3 ile yapılmıştır. GPT-3 kısaca ''Generative Pre-trained Transformer 3 kısaca GPT-3, insanların yazdığı metinlere benzer içerik üre forum.donanimhaber.com Oyun ücretsiz değil Epic'de?
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #3 Anno 1800™ Standard Sürüm | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Anno 1800™ Standard Sürüm oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com LikeCastle dedi: Buradan sağlıklı bir Türkçe yama yapabilirsiniz: Anno 1800 +DLC (v14.2.1108172) Türkçe Yama (v36) ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ] | DonanımHaber Forum Çeviri OpenAI GPT-3 ile yapılmıştır. GPT-3 kısaca ''Generative Pre-trained Transformer 3 kısaca GPT-3, insanların yazdığı metinlere benzer içerik üre forum.donanimhaber.com Oyun ücretsiz değil Epic'de? Genişletmek için tıkla... Sürümler kısmına bak.
Anno 1800™ Standard Sürüm | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Anno 1800™ Standard Sürüm oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com LikeCastle dedi: Buradan sağlıklı bir Türkçe yama yapabilirsiniz: Anno 1800 +DLC (v14.2.1108172) Türkçe Yama (v36) ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ] | DonanımHaber Forum Çeviri OpenAI GPT-3 ile yapılmıştır. GPT-3 kısaca ''Generative Pre-trained Transformer 3 kısaca GPT-3, insanların yazdığı metinlere benzer içerik üre forum.donanimhaber.com Oyun ücretsiz değil Epic'de? Genişletmek için tıkla... Sürümler kısmına bak.