P PatateZ48 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 Sizce Anomali Ares alınır mı? Hala? Yoksa başka bir skin mi bekleyeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2023
BartuP Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 750 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #2 PatateZ48 dedi: Sizce Anomali Ares alınır mı? Hala? Yoksa başka bir skin mi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Skinden sıkıldığın zaman satamayacağın oyuna para yatırılmaz bence
PatateZ48 dedi: Sizce Anomali Ares alınır mı? Hala? Yoksa başka bir skin mi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Skinden sıkıldığın zaman satamayacağın oyuna para yatırılmaz bence
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 10 Mayıs 2023 #3 PatateZ48 dedi: Sizce anomali ares alınır mı? Hala? Yoksa başka bir skin mi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Ares tercih ettiğin bir silah mı ben olsam almazdım.
PatateZ48 dedi: Sizce anomali ares alınır mı? Hala? Yoksa başka bir skin mi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Ares tercih ettiğin bir silah mı ben olsam almazdım.
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #4 Eğer ki aresi çok sık kullanıyorsanız alınabilir neden alınmasın. Şahsen bana sorucak olursan ben almazdım beklerdim daha iyi şeylerin gelmesini.
Eğer ki aresi çok sık kullanıyorsanız alınabilir neden alınmasın. Şahsen bana sorucak olursan ben almazdım beklerdim daha iyi şeylerin gelmesini.