Anomali Phantom alınır mı?

isim yok .P

Hectopat
Daha fazla  
Marketime Anomali Phantom geldi ama bende Spectrum almayı planlıyorum anomali almaya değer mi? Spectrum mu bekleyeyim?

Marketime Anomali Phantom geldi ama bende Spectrum almayı planlıyorum anomali almaya değer mi? Spectrum mu bekleyeyim?

Bence Spectrum veya asil beklemeniz daha mantıklı olur. Hepsini denedim, kendi hesabımdada asil var. Size asili öneririm ses olarak daha iyi geliyor Phantom. Spectrum ve anomali ilk başta güzel gelecektir, sonrasında sıkma ihtimali çok yüksek olan skinler özellikle Spectrum'dan kaç tane pişman olan arkadaşım var ve onlarda asil bekliyor.

Bence Spectrum veya asil beklemeniz daha mantıklı olur. Hepsini denedim, kendi hesabımdada asil var. Size asili öneririm ses olarak daha iyi geliyor Phantom. Spectrum ve anomali ilk başta güzel gelecektir, sonrasında sıkma ihtimali çok yüksek olan skinler özellikle Spectrum'dan kaç tane pişman olan arkadaşım var ve onlarda asil bekliyor.

Asil'i kimseye tavsiye etmem. Gerçekten o kadar fazla sıkıyor ve o kadar kötü sesi var ki, Spectrum alınabilir fakat asil asla alınmamalı. Eğer indirimle ise düşünülebilir fakat anomali seviyorsanız alabilirsiniz.

Anomali eski hesabımda vardı, şuan iyon, afet, spectrum, rgx phantom var. Spectrum kesinlikle en iyisi bence ama afet'te çok güzel anomaliden daha iyi, asilde güzel yerden aldığımda hoşuma gidiyor. Anomalide güzel ama sıkıyor açıkçası.

Skinler kişiden kişiye değişiyor aslında RGX Pro Z, İyon ve Delipop Phantom var bende. Ben Spectrum, Asil ve Anomali Phantom'u sevmiyorum. İyon veya RGX Pro Z bence gayet güzeller. Ayrıca Protokolde gayet güzel. Bu bence kendinizin verebileceği bir karar skinler kişiden kişiye değişiyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı