swaghos Decipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.173 Çözümler 44 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Anomaly Agent Steam'de %70 indirim ile (61 TL)'ye düştü. Teklifin geçerlilik süresi: 18 Ağustos! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anomaly Agent Steam'de %70 indirim ile (61 TL)'ye düştü. Teklifin geçerlilik süresi: 18 Ağustos! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.563 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2025 #2 swaghos dedi: Anomaly Agent Steam'de %70 indirim ile (61 TL)'ye düştü. Teklifin geçerlilik süresi: 18 Ağustos! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fiyatı gayet uygun ve alınabilir fakat bence kötü oyun. Oynamadıysanız indirimlere 3 dolara düşen Katana Zero'yu öneririm.
swaghos dedi: Anomaly Agent Steam'de %70 indirim ile (61 TL)'ye düştü. Teklifin geçerlilik süresi: 18 Ağustos! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fiyatı gayet uygun ve alınabilir fakat bence kötü oyun. Oynamadıysanız indirimlere 3 dolara düşen Katana Zero'yu öneririm.
Vortex06 Nanopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 463 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:Asus Dual GeForce Rtx 4060 İşlemci:Ryzen 5 5600 6-Core Processor Ram:16 GB SSD:1 TB Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 Fiyatı İyi Düşmüş Alınabilir Ama Ben Pek Beğenemedim Bir Süreden Sonra Sıkmaya Başlıyor.
Joaquim Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 420 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Ağustos 2025 #4 Muhterem Musti dedi: Fiyatı gayet uygun ve alınabilir fakat bence kötü oyun. Oynamadıysanız indirimlere 3 dolara düşen Katana Zero'yu öneririm. Genişletmek için tıkla... Xbox'ta 42TL
Muhterem Musti dedi: Fiyatı gayet uygun ve alınabilir fakat bence kötü oyun. Oynamadıysanız indirimlere 3 dolara düşen Katana Zero'yu öneririm. Genişletmek için tıkla... Xbox'ta 42TL
faster3560 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri asus amd raedon rx 6650 xt, amd ryzen 5500, asus prime az3020m-k anakart, 2x8 gb ram, 480 gb ssd, 1000gb hdd Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #5 Muhterem Musti dedi: Fiyatı gayet uygun ve alınabilir fakat bence kötü oyun. Oynamadıysanız indirimlere 3 dolara düşen Katana Zero'yu öneririm. Genişletmek için tıkla... Vortex06 dedi: Fiyatı iyi düşmüş alınabilir ama ben pek beğenemedim bir süreden sonra sıkmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... alınır mı sizce? bu fiyata.
Muhterem Musti dedi: Fiyatı gayet uygun ve alınabilir fakat bence kötü oyun. Oynamadıysanız indirimlere 3 dolara düşen Katana Zero'yu öneririm. Genişletmek için tıkla... Vortex06 dedi: Fiyatı iyi düşmüş alınabilir ama ben pek beğenemedim bir süreden sonra sıkmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... alınır mı sizce? bu fiyata.
Vortex06 Nanopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 463 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:Asus Dual GeForce Rtx 4060 İşlemci:Ryzen 5 5600 6-Core Processor Ram:16 GB SSD:1 TB Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #6 faster3560 dedi: alınır mı sizce? bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Alınabilir Ama Ben Oynarken Bir Süre Sonra Sıkıldım Bu Fiyata Bence Al Oyna Derim.
faster3560 dedi: alınır mı sizce? bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Alınabilir Ama Ben Oynarken Bir Süre Sonra Sıkıldım Bu Fiyata Bence Al Oyna Derim.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.563 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2025 #7 faster3560 dedi: alınır mı sizce? bu fiyata. Genişletmek için tıkla... 3 dolar bütçen varsa indirime girdiğinde Katana Zero al.
faster3560 dedi: alınır mı sizce? bu fiyata. Genişletmek için tıkla... 3 dolar bütçen varsa indirime girdiğinde Katana Zero al.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.635 Çözümler 35 Yer Dünya 5 Ağustos 2025 #8 Enis Kirazoğlu yapmış yine bir güzellik.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #9 Tamı tamına 30 TL ile almayı kaçırdım.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.589 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #10 Kötü demek haksızlık olur gayet güzel bir oyun, 1.50 Dolara da hiçbir şey. Ancak türü sevmeyen sıkılır.
Kötü demek haksızlık olur gayet güzel bir oyun, 1.50 Dolara da hiçbir şey. Ancak türü sevmeyen sıkılır.