İnceleme Anomaly Agent

Bakın şunu bir gözden geçirelim ilkler her zaman deneme, yanılma amacını taşır zira yeni kurulmuş bir firmanın başta Enis Kirazoğlu ve diğer kişilerin zira ekipteki kişi sayısı cidden az bu yüzdende ileriki aşamalarda ekip sayılarını arttıracaklarını ve üstüne koyacaklarını söylüyorlar. Oyuna gelecek olursak oyunu ben şahsen beğendim ha boss fightlarda sıkıntı var mı? Bossların fight tekrarlarını ezberledikten sonra sıkıntı yaşamadım ben. Lakin şu dodge mekaniğinde tuş çakışması mı diyim bilmiyorum bir sıkıntı var gibi. Ben yorumlarım bu şekilde. Atmosferi ve müzikleri de genel itibariyle başarılı buldum. Umarım daha da gelişirler ve üstüne kata kata ilerlerler.

Daha almadım, haliyle oynamadım ama her oyuna 23445765 bölüm video çekip taşları yerine oturtan biri vardı, onda demoyu izlemiştim; güzel gelmişti. Alırım büyük ihtimalle bir ara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bana pek zor gelmedi, normal modda oynamıştım.

Başaramıyor kanka.
Adama göre başarmış onu da yazmış. Adama hala niye başaramıyor kanka diye yazıyorsun? Önemli olan pazarlama zaten, pazarlama olmadan indie bir yapım nasıl insanlara ulaşsın. Oyunun amacı hoş vakit geçirmek bunu da çoğu kişi zaten keyifle oynayarak aldı. Palword, Pokemon adı altında pazarlanmasa bir kişi yüzüne dönüp de bakmazdı. Anomaly Agent, gerek mizahi olsun, gerek dünyası olsun, combatta sürekli seni besleyen şeyler olsun 5 6 saat oynanış süresinde seni canlı tutarak gayet eğlendiren bir oyun olmuş. Eksileri var mı tabii ki de var. Sencesini eleştirdikten sonra ne diye beğenen birisine yok kanka beğenme başaramıyor diyorsun hala anlamıyorum.

Öncesinde Huntdown oynamış biri olarak benzerliklerinden dolayı bu oyunla ikisini kıyasladım ve bazı konularda çok eksikleri var. Biliyorum belki zaman kısıtlıydı ama yine de biraz daha uğraşılabilirdi. Oyunun diyaloglu ilerleyişi, hikayesi ve içeriği gayet iyi, beğendim. Kötü yanları ise combat sistemi çok sıkıyor. Bosslar çok işlevsiz, asıl zorluğu yanındaki düşman ajanlar sağlıyor. Oyunun mekanikleri ise pek iyi değil. Genel notum 6/10
İleride daha kaliteli oyunlar görmek dileğiyle.

Oyunun combat kısmı zevkli ve az buz hikayeylede işi kurtarmışlar. Zaten Enis Kirazoğlu en başta müthiş bir beklentiye girmememiz gerektiğini söylemişti kendi çapında akıcı ve eğlenceli bir oyun olmuş.

Enis abinin fake hesabı bu

Oyun çıkmadan önce demosunu oynadım ve oyunu oynadığım zorluk ile demodaki zorluk çok farklıydı. Oyunda normal zorlukta bile zorlandığım anlar oldu. Güreşçiyle dövüşürken aşırı sinirlendim ve kapattım.

Oyun çıkmadan önce demosunu oynadım ve oyunu oynadığım zorluk ile demodaki zorluk çok farklıydı.Oyunda normal zorlukta bile zorlandığım anlar oldu.Güreşçiyle dövüşürken aşırı sinirlendim ve kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…