FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #11 Fragmanın inceleme puanları kısmında Onedio'yu görünce patladım.
zKratosz Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 293 29 Mart 2024 #12 LegendaryDevilHunter dedi: Niye? Yerli ve milli Türk yaptı diye mi? Kendi incelememde 7.5 verdim ki onu bile hak etmiyor bence. 7 veya 6.5 verirdim ama incelemeyi düzenlemeye üşendim. Genişletmek için tıkla... Alakası bile yok linç yiyieceğim biliyorum ama ben Anomaly Agent'i hiç beğenmedim. Yine Last of Us Rogue-Lite çok az da olsa gideri var.
LegendaryDevilHunter dedi: Niye? Yerli ve milli Türk yaptı diye mi? Kendi incelememde 7.5 verdim ki onu bile hak etmiyor bence. 7 veya 6.5 verirdim ama incelemeyi düzenlemeye üşendim. Genişletmek için tıkla... Alakası bile yok linç yiyieceğim biliyorum ama ben Anomaly Agent'i hiç beğenmedim. Yine Last of Us Rogue-Lite çok az da olsa gideri var.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.187 Çözümler 31 29 Mart 2024 #13 zKratosz dedi: Alakası bile yok linç yiyieceğim biliyorum ama ben Anomaly Agent'i hiç beğenmedim. Yine Last of Us Rogue-Lite çok az da olsa gideri var. Genişletmek için tıkla... Niye linç yiyesin? Beğenmemek gayet normal bir şey. Ama yani gidip de böyle bir oyunu Last of Us ile karşılaştırmak çok garip. Neyse.
zKratosz dedi: Alakası bile yok linç yiyieceğim biliyorum ama ben Anomaly Agent'i hiç beğenmedim. Yine Last of Us Rogue-Lite çok az da olsa gideri var. Genişletmek için tıkla... Niye linç yiyesin? Beğenmemek gayet normal bir şey. Ama yani gidip de böyle bir oyunu Last of Us ile karşılaştırmak çok garip. Neyse.
zKratosz Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 293 29 Mart 2024 #14 alasakarama dedi: Niye linç yiyesin? Beğenmemek gayet normal bir şey. Ama yani gidip de böyle bir oyunu Last of Us ile karşılaştırmak çok garip. Neyse. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyoruk zaten karşılaştırmak garip.
alasakarama dedi: Niye linç yiyesin? Beğenmemek gayet normal bir şey. Ama yani gidip de böyle bir oyunu Last of Us ile karşılaştırmak çok garip. Neyse. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyoruk zaten karşılaştırmak garip.