W winzort11kullancısı Attopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Sadece dosya paylaşma servisi olan 1fichier.com anonfiles.com gibi siteler neden yasaklı? Hangi sadrazam bu yasağı koymuş acaba?
Sadece dosya paylaşma servisi olan 1fichier.com anonfiles.com gibi siteler neden yasaklı? Hangi sadrazam bu yasağı koymuş acaba?
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.065 Çözümler 47 Yer Mersin 15 Haziran 2022 #2 E girdim ben, nasıl bir yasak var? Dosya Ekleri Screenshot_2022-06-15-02-05-40-718_com.android.chrome.jpg 52,1 KB · Görüntüleme: 494
Kainn Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 904 Çözümler 3 15 Haziran 2022 #3 Emrecngz dedi: E girdim ben, nasıl bir yasak var? Genişletmek için tıkla... pastebin denesene bi oda yasak.
Emrecngz dedi: E girdim ben, nasıl bir yasak var? Genişletmek için tıkla... pastebin denesene bi oda yasak.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.290 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Haziran 2022 #4 Berat Albayrak´ın sızdırılan e-posta iletileri yüklendiği için erişime engellenmişti diye hatırlıyorum.
Berat Albayrak´ın sızdırılan e-posta iletileri yüklendiği için erişime engellenmişti diye hatırlıyorum.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.065 Çözümler 47 Yer Mersin 15 Haziran 2022 #5 detista dedi: Berat Albayrak´ın sızdırılan e-posta iletileri yüklendiği için erişime engellenmişti diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Berat emminin bir ton belgesi sızdı herif yurt dışına tek seferde 3 milyar euro falan yollamış.
detista dedi: Berat Albayrak´ın sızdırılan e-posta iletileri yüklendiği için erişime engellenmişti diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Berat emminin bir ton belgesi sızdı herif yurt dışına tek seferde 3 milyar euro falan yollamış.
W winzort11kullancısı Attopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #6 Emrecngz dedi: E girdim ben, nasıl bir yasak var? Genişletmek için tıkla... Kanka DPI engelleyici veya DNS değiştirmişsindir. detista dedi: Berat Albayrak´ın sızdırılan e-posta iletileri yüklendiği için erişime engellenmişti diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bıçak ile adam öldürdükleri için bıçağı yasaklıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022
Emrecngz dedi: E girdim ben, nasıl bir yasak var? Genişletmek için tıkla... Kanka DPI engelleyici veya DNS değiştirmişsindir. detista dedi: Berat Albayrak´ın sızdırılan e-posta iletileri yüklendiği için erişime engellenmişti diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bıçak ile adam öldürdükleri için bıçağı yasaklıyorum.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2022 #7 Emrecngz dedi: E girdim ben, nasıl bir yasak var? Genişletmek için tıkla... Bende yasak ama?
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.065 Çözümler 47 Yer Mersin 17 Haziran 2022 #8 winzort11kullancısı dedi: Kanka DPI engelleyici veya DNS değiştirmişsindir. Bıçak ile adam öldürdükleri için bıçağı yasaklıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok kankam direk telefondan Chrome ile girdim Opera bile kullanmadım Girince ben de şaşırdım zaten.
winzort11kullancısı dedi: Kanka DPI engelleyici veya DNS değiştirmişsindir. Bıçak ile adam öldürdükleri için bıçağı yasaklıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok kankam direk telefondan Chrome ile girdim Opera bile kullanmadım Girince ben de şaşırdım zaten.
W winzort11kullancısı Attopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #9 Emrecngz dedi: Yok kankam direk telefondan Chrome ile girdim Opera bile kullanmadım Girince ben de şaşırdım zaten. Genişletmek için tıkla... Opera VPN kullanma. DNS adresini 1.1.1.1 1.0.0.1 yap yeterli zaten.
Emrecngz dedi: Yok kankam direk telefondan Chrome ile girdim Opera bile kullanmadım Girince ben de şaşırdım zaten. Genişletmek için tıkla... Opera VPN kullanma. DNS adresini 1.1.1.1 1.0.0.1 yap yeterli zaten.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 17 Haziran 2022 #10 Yurt dışında da "Hızlıresim" yasaklı. Herkes sevmediğini yasaklıyor.