Deader Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 90 12 Haziran 2022 #1 Bir dosya indircektim linke tıkladım ve AnonFiles denen siteye attı o sitede açılmıyor ülkemizde yasaklanmış ve sanırsam bazı kişiler VPN ile giriyormus. Nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Bir dosya indircektim linke tıkladım ve AnonFiles denen siteye attı o sitede açılmıyor ülkemizde yasaklanmış ve sanırsam bazı kişiler VPN ile giriyormus. Nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 12 Haziran 2022 #2 Troywell VPN ile deneyin. Free VPN for Chrome - Troywell VPN Free extension VPN for chrome browser for unblock Youtube, Facebook, Netflix, and other popular services in one click. chrome.google.com
Troywell VPN ile deneyin. Free VPN for Chrome - Troywell VPN Free extension VPN for chrome browser for unblock Youtube, Facebook, Netflix, and other popular services in one click. chrome.google.com
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 12 Haziran 2022 #3 Soruyu yanıtlamışsınız zaten kolay gelsin.
Deader Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 90 12 Haziran 2022 #4 enesxq dedi: Soruyu yanıtlamışsınız zaten kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ben VPN ile olduğunu biliyorum birkaç VPN denedim olmadı olan kişiler hangi VPN kullanıyorsa atarlar diye yazmak istedim
enesxq dedi: Soruyu yanıtlamışsınız zaten kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ben VPN ile olduğunu biliyorum birkaç VPN denedim olmadı olan kişiler hangi VPN kullanıyorsa atarlar diye yazmak istedim
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 12 Haziran 2022 #5 DNS kullan.
DİDPOL Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #6 Hocam DNS ile de giremedim.