Bir anonim mail kurmak istiyorum ama tek kullanımlık değil de her zaman kullanalabilecek ancak kimse tarafından bulunamayacak tespit edilemeyecek bir ananonim mail kurmak istiyorum önerisi olan var mı?
Proton Mail is the world’s largest secure email service with over 100 million users. Available on Web, iOS, Android, and desktop. Protected by Swiss privacy law.
Sorunun cevabı verilmiş, bu kadar hazırcevap olup her şeyi ayağına beklemek doğru değil. Vakit ayırıp konuya girilip doğru cevap verilmiş, bunu eleştiriyorsun. Yardımın büyüğü küçüğü yok, yanlış bilgi vermedikçe burada kimseyi eleştirmeyin.
Sorunun cevabı verilmiş, bu kadar hazırcevap olup her şeyi ayağına beklemek doğru değil. Vakit ayırıp konuya girilip doğru cevap verilmiş, bunu eleştiriyorsun. Yardımın büyüğü küçüğü yok, yanlış bilgi vermedikçe burada kimseyi eleştirmeyin.
Forum siteleri soru sormak için varlar. Duyar kasmak için birini eleştirmekle suçlarken aynısını şu an siz yaptınız. Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.
Forum siteleri soru sormak için varlar. Duyar kasmak için birini eleştirmekle suçlarken aynısını şu an siz yaptınız. Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.
Ben de soruya cevap verdim. Proton Mail yazınca gayet net çıkıyor. Siz araya girmeseniz de link atacaktım zaten. Mesaj kasmak için mesaj atsam ceza verilir zaten. Saygısızlık yapmayın burada.