Anonymous AC: Valhalla'da virüs tespit edildi

Musa Karakaş

Hectopat
Daha fazla  
Anonymous Çeviri'den üyelik satın aldım. Sözde virüsle şununla bununla uğraşmayayım dedim. Lakin Kaspersky AC: Valhalla'da trojan tespit etti. Spider-Man Remastred'da sorun yoktu. Kendilerine nasıl ulaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samimi bulmuş olduğum bir oluşum değil, boş yere üyelik satın almışsınız. Ücretsiz yamalar Sinnerclown, Makine Çeviri, VolkTyson, Story Master gibi belli başlı kişilerin forumlar üzerinden yayınlamış oldukları bağlantılar üzerinden indirmiş olduğunuz sürece tamamen güvenilir olduğu gibi birçoğu program üzerinden indiriyor olmak yerine sadece oyunun dosyasını dosya konumuna kopyalamayı barındırmış olduğundan dolayı daha bile güvenli kalıyor. Assassin's Creed: Valhalla'nın ücretsiz yaması o şekilde.

Ayrıca Kaspersky tarafından tespit edimliş olan trojan içeriğinin doğrudan false positive olduğunu iddia edebilmek pek mümkün değil.

Ben de böyle düşünüyorum. Neyse ki Kaspersky var da fark edip temizledi. Spider-man'da hiçbir sorun olmadı demek ki sıkıntı var. Satın alma sebebim sürekli yama bulmaya uğraşmamaktı. Dediğiniz platformların da uygulaması var mı?

Ben de böyle düşünüyorum. Neyse ki Kaspersky var da fark edip temizledi. Spider-man'da hiçbir sorun olmadı demek ki sıkıntı var. Satın alma sebebim sürekli yama bulmaya uğraşmamaktı. Dediğiniz platformların da uygulaması var mı?
Bu arada Valhalla için en iyi ve güvenilir yama Makine Çeviri ekibinin yaması. Discord sunucularına gidip indirmen gerekli.

Merhaba,

Özellikle Windows Defender tarafında yapay zekâ destekli virüs taramalarında oldukça büyük oranda "false positive" tanımlamalar yapılabiliyor. Konuyla alakalı buradan detaylı araştırma yapabilirsiniz.

Windows Defender ve Virus Total gibi birçok tarama hizmeti, tehditleri tespit etmede kimi zaman makine öğrenmesinden yararlanır. Tespit kimliğinin sonu "ML veya türevleri" ile bitiyorsa makine öğrenmesiyle saptadığını ifade eder. ML tespitlerinde false positive (yanlış saptama) olasılığı yüksektir -bilhassa Defender'dan bahsediyorsak. Tespit doğrudan bir insan kararı olmadığından bu tespitlere itibar edilmez. Genelde uygulama sertifikasızsa Defender Wacatac.ml kimliğini ekler.

Yakında Virus Total'de uyarı veren antivirüs programlarına programımızı temin ederek false positive durumunu rapor edeceğiz. Bu raporlamadan sonra Virus Total'in ve kullanmış olduğunuz virüs programlarının false positive tespitlerinin büyük oranda azalacağını tahmin ediyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı