3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 26 Eylül 2021 #1 Ekibinizde bana yer var midir? Dark Souls II Softs'yi cevirdim.
Anonymous Çeviri Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Eylül 2021 #2 350070 dedi: Ekibinizde bana yer var midir? Dark Souls II SOFTS'yi cevirdim. Genişletmek için tıkla... Çevirmen alımlarımız hala devam ediyor, aramıza katılabilirsiniz BİZE KATILIN | Anonymous Çeviri Türkçe oyun sektörüne daha fazla oyun katmak, eğlenirken kendiniz ile birlikte sektörü geliştirmek için ve Anonymous ailesinin bir parçası olmak için; bize katılın, çevirmen olun. www.anonymousceviri.com
350070 dedi: Ekibinizde bana yer var midir? Dark Souls II SOFTS'yi cevirdim. Genişletmek için tıkla... Çevirmen alımlarımız hala devam ediyor, aramıza katılabilirsiniz BİZE KATILIN | Anonymous Çeviri Türkçe oyun sektörüne daha fazla oyun katmak, eğlenirken kendiniz ile birlikte sektörü geliştirmek için ve Anonymous ailesinin bir parçası olmak için; bize katılın, çevirmen olun. www.anonymousceviri.com