Anonymous çeviri güvenilir mi?

Aman dikkat dışarıdan yazılım indirmeyen biriyim PC buzamana kadar virüs aman aman bulaşmadı ama şu uyuglamadan trojan yedim abonelik var diye güvendim elimde pataldı bilginize alanlara şımdıden uyarım.

@M. VA'si @OMFG EPIC bu arkadaş doğru mu söylüyor ben almayı düşünüyordum da korktum alsam bir şey olur mu donanımlara virüs bulaşır mı işletim sistemini geçtim.

@M. VA'si @OMFG EPIC bu arkadaş doğru mu söylüyor ben almayı düşünüyordum da korktum alsam bir şey olur mu donanımlara virüs bulaşır mı işletim sistemini geçtim.
Alakası yok kardeşim. Ben bu adamların çeviri yapmaya başladığı zamandan beri kullanıyorum çevirilerini. Kendi sitesinden client indir üye ol kullan. Ücretsiz çevirileri de var.

Alakası yok kardeşim. Ben bu adamların çeviri yapmaya başladığı zamandan beri kullanıyorum çevirilerini. Kendi sitesinden Client indir üye ol kullan. Ücretsiz çevirileri de var.

Gizlilik baktığımda bizim donanım bilgilerimizi alıyormuş yani ekran kartına işlemciye zarar vermez değil mi? Belki ben abartıyorumdur ama Anonymous Çeviri'nin bana %100 güvenilir olduğunu garanti ediyor musunuz?

Donanım bilgilerini alması sadece tek bir bilgisayardan kullanılabilmesi için. Bazıları uyanıklık yapmasın diye. Neredeyse 3 yıl olacak bilgisayarımdan eksik etmedim. Bugüne kadar birşey olmadı. Olanıda duymadım zaten.

Tamamdır size güveniyorum teşekkür ederim bilgilendirme geçtim peki ödeme yaparken 100 bin TL limitli bir kredi kartı kullansam sorun olur mu?

Tamamdır size güveniyorum teşekkür ederim bilgilendirme geçtim peki ödeme yaparken 100 bin TL limitli bir kredi kartı kullansam sorun olur mu?
İyizico üzerinden yapılıyor ödeme. Sen yine de sanal kart oluştur. Limitini 500.1000 tl yap kafan rahat olur. Ben öyle yapıyorum.

İyizico üzerinden yapılıyor ödeme. Sen yine de sanal kart oluştur. Limitini 500.1000 TL yap kafan rahat olur. Ben öyle yapıyorum.

Tamamdır teşekkür ederim o zaman hiçbir sıkıntı kalmadığına göre 110 TL zaten değer tartışmaya hiç gerek yok şimdiden bana iyi oyunlar diyelim o zaman teşekkür ederim tekrardan sorularımı cevapladığınız için Papara veya ıninal sanal kart oluşturup kullansam sorun olmaz değil mi veya da Nays gibi sanal kartlardan?

Bilmiyorum ben hiç denemedim. Denemekten zarar gelmez. Çeviriler ilgili bir sorunun olduğunda discord üzerinden hızlıca yardımcı oluyorlar.

Anonymous Çeviri yöneticilerinden biriyim. Bizim programımızdan kaynaklı hiçbir virüs problemi yaşamazsınız.

Bu bahsi geçen şeyler false positive olaylar. Forumda "Anonymous Çeviri güvenilir mi?" şeklinde aratarak daha önce detaylıca yazdığım mesajlara bakabilirsiniz. Şu an mobildeyim, yazması vs. zorluyor açıkçası

Teşekkür ederim çoktan güven kazandım size karşı çünkü bilgisayarıma 3. parti program kurmayan ve her şeyin orijinalini kullanan birisiyim tekrar çok teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…