AKYLKINGS Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2020 #1 Aylık 18 TL olarak ödeme ücreti var, almak istiyorum fakat telefon numarası istiyorlar. Güvenli midir? Lyzico diye bir ödeme seçenekleri var. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Aylık 18 TL olarak ödeme ücreti var, almak istiyorum fakat telefon numarası istiyorlar. Güvenli midir? Lyzico diye bir ödeme seçenekleri var.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 30 Ekim 2020 #2 İyzico ile ödeme yapabilirsiniz sıkıntı çıkmaz kart bilgileriniz Anonymus Çeviri'ye gitmez.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 30 Ekim 2020 #3 Evet güvenilir, Iyzico ile ödeme yapabilirsiniz.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 30 Ekim 2020 #4 Iyzico, Amazon Türkiye ile çalışıyor. Güvenilir olmasa Amazon'un iş birliği yapacağını sanmıyorum.
AKYLKINGS Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2020 #5 Herkese teşekkürler fakat papara ile ödeme yapamıyorum, yamasız da oynamak istemiyorum oyuna başka yama çıkartılmamış olması garip :/
Herkese teşekkürler fakat papara ile ödeme yapamıyorum, yamasız da oynamak istemiyorum oyuna başka yama çıkartılmamış olması garip :/
TackleBarry Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 802 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #6 Güvenilirdir, rahatlıkla alıp tadını çıkarın. Artık gönüllü yamalar yapılmıyor, yapılanların hepsi neredeyse translate ile robot çeviri...
Güvenilirdir, rahatlıkla alıp tadını çıkarın. Artık gönüllü yamalar yapılmıyor, yapılanların hepsi neredeyse translate ile robot çeviri...
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 2 Kasım 2020 #7 Bende Horizon Zero Dawn için 1 aylık üyelik alacaktım ama TC Kimlik No istiyorlardı üyelik formunda işkillenip vazgeçtim.
Bende Horizon Zero Dawn için 1 aylık üyelik alacaktım ama TC Kimlik No istiyorlardı üyelik formunda işkillenip vazgeçtim.
AKYLKINGS Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2020 #8 Burak52TR dedi: Bende Horizon Zero Dawn için 1 aylık üyelik alacaktım ama TC Kimlik No istiyorlardı üyelik formunda işkillenip vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... hocam tc kısmına 11111111 yazıp geçebiliyosun aldım ben 1 aylık paket yapmışlar kart kaydetmeden alabiliyosun dc den iletişime geç yardımcı oluyorlar.
Burak52TR dedi: Bende Horizon Zero Dawn için 1 aylık üyelik alacaktım ama TC Kimlik No istiyorlardı üyelik formunda işkillenip vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... hocam tc kısmına 11111111 yazıp geçebiliyosun aldım ben 1 aylık paket yapmışlar kart kaydetmeden alabiliyosun dc den iletişime geç yardımcı oluyorlar.