Anonymous Çeviri güvenli mi?

Hayır etmiyorlar. Daha geçen denedim Mastercard logolu banka kartında bu kartınızla işlem yapamazsınız diyor. Yoneticiyle iletişime geçtim banka kartı kabul etmiyoruz kredi kartı zorunluluğu getirildi dedi. Ben Steam üzerinden bu kart ile alisveris yapıyorum buradan üyelik alamamam komiğime geldi.

Ayrıca ediyoruz derken o ekipte mi görev alıyorsun?

Elinizde herhangi bir banka kartı varsa deneyin isterseniz. Enpara, TLcard, denedim olmuyor maalesef.

Evet ekiptenim, yöneticilerden biriyim.

Anonymous Çeviri - Üyelik İşlemleri linkinden giriş yaptıktan sonra yukarıda yer alan Üyelik Seçenekleri kısmına tıklayıp Banka Kartı Paketi seçeneği üzerinden istediğiniz ay kadar satın alabiliyorsunuz.

Size "kredi kartı zorunlu" diyen arkadaş kimse ismini bana iletmeniz halinde kontrolünü sağlarım.

Banka kartı paketi seçeneğini ben göremedim o zaman. Çünkü ben direkt Client üzerinden denediğim zaman hata verdi Web sitesi aklıma gelmedi. Konuştuğum kişiyi hatırlamıyorum 2 3 hafta önce falandı. Öyle bir bilgi aldığıma da eminim, tamamdır o zaman eğer alabiliyorsak alacağım üyelik paketini. Bilgi için teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Geldi çevirinin admini gözümüz yollarda kaldı zaten vermiyoruz merak etmeyin hocam ve bir şey daha var ne yani oyunu oynatabilecek PC'si var diye pahalıya mı abonelik satmanız gerekiyor ya da her iyi bilgisayarı olan zengin falan mı oluyor anlamadım?

Kredi kartı zorunlu denmiş olması imkansız, tüm iletişim kanallarının kayıtları tutuluyor. Nickinizi paylaşırsanız bulabilirim.

Çıkardığınız alakadan anlamadığınız belli zaten.

X oyun çıkış yapıyor diyelim. Konsol-pc-bulut servislerde mevcut olsun. Onlarca farklı dil ile de çıkış yapsın. Kaç kişiye hitap ediyor olacak, 1 milyar, 2 milyar?

X oyunun çevirisi yapılıyor. Sadece PC için. Bir de oyunu oynatabilecek bir PC lazım, çünkü bulut servis veya konsolda çeviri yok. Ayrıca Türkçe bilip İngilizce bilmeyen kişiler lazım. Kaç kişiye hitap ediyor?

Yazdığım şeyin aşağı yukarı aynısını yazdım. Umarım bu sefer anlarsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…