Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #21 efeleow dedi: İndirmeyin hocam Malwarebytes'da trojan gösteriyor. Böyle false-positive olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam nerenizden salladınız gayet düzgün bir yama diye düşünüyorum.
efeleow dedi: İndirmeyin hocam Malwarebytes'da trojan gösteriyor. Böyle false-positive olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam nerenizden salladınız gayet düzgün bir yama diye düşünüyorum.
U Ufukhai Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #22 Processes injected When executing the file being studied, it injected code into the following processes. \\?\C:\Windows\system32\wbem\WMIADAP.EXE Processes terminated %windir%\System32\svchost.exe -k WerSvcGroup wmiadap.exe /F /T /R Dosyayı analiz etmedim ama şu iki olayı gördükten sonra kendim çeviri yaparım daha iyi Basit bir çeviri dosyası neden bir process'e enjekte olur ?
Processes injected When executing the file being studied, it injected code into the following processes. \\?\C:\Windows\system32\wbem\WMIADAP.EXE Processes terminated %windir%\System32\svchost.exe -k WerSvcGroup wmiadap.exe /F /T /R Dosyayı analiz etmedim ama şu iki olayı gördükten sonra kendim çeviri yaparım daha iyi Basit bir çeviri dosyası neden bir process'e enjekte olur ?