Anonymous Çeviri uygulaması virüslü müdür?

Taha Kızıltaş

Hectopat
Daha fazla  
1746120149530.png

İyi günler herkese. Aylar sonra uygulamayı açmak istedim fakat PC uyarı verdi. Ben de VirusTotal'den tarattım. Sonucu böyle gördüm. Zamanında dikkat ettiğimi varsayıyorum. Ücretsiz çevirilerinden yaralanıyordum. Anonymous Çeviri virüslü mü?

Biz çevirmenler bazen çeviri yaparken istemeden de olsa oyunun ana dosyalarını açıp değiştiririz. Ondan sonra bunu gören antivirüsler de böyle muzip uyarılar verir zaman zaman.

Ama ekip hakkında bir fikrim yok genel bilgi verdim ben.

AV tarafından gelen uyarılar da bu değişmiş dosya işinden çıkmış çoğunlukla anladığım kadarıya.

Eki Görüntüle 2482066

İyi günler herkese. Aylar sonra uygulamayı açmak istedim fakat PC uyarı verdi. Ben de VirusTotal'den tarattım. Sonucu böyle gördüm. Zamanında dikkat ettiğimi varsayıyorum. Ücretsiz çevirilerinden yaralanıyordum. Anonymous Çeviri virüslü mü?

Kendim zamanında çoğu yamayı buradan kullandım herhangi bir sorunla karşılaşmadım ki piyasada en iyilerinden birileri.

Eki Görüntüle 2482066

Birçok yamalarını kullandım, sorun yaşamadım. RDR2 zamanında biraz sinir bozucu oldular onun haricinde o zamanlar başarılı bir gruptu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı