Anonymous Çeviri - yeni projeler için anket oyun önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O berbat Google çevirisini mi diyorsunuz? Hayatımda o kadar kötü bir de RDR2 yaması oynadım. O ikisinden daha kötüsünü de görmedim.
Hades'in başka çeviri ile karıştırıyorsunuz. Bahsettiğiniz kötü RDR2 çevirisi de muhtemelen makine çevirisi olanı. Bir oyunu birden fazla grup çevirebiliyor.

Pillars of Eternity kesinlikle çevrilmesi gereken bir yapım.

Ayrıca bazı arkadaşlar farkında değil belli ki ama farklı gruplarda daihl olmak üzere daha önce çevrilmiş olan oyunları yazmışlar. Asssasins creed ilk oyun ve Divinity Orginal Sin 2, Hades, MGS5 gibi.

Çevrilmesini arzu ettiğiniz oyunların çevirisinin çıkmış olduğundan haberdar olmamakta enteresan hakikaten.

Capitalism 2 isminde bir oyun var. Çok kapsamlı ve ayrıntılı bir işletme simulasyonu fakat oynayan kesim yıllardır Türkçe yamasını bekliyor. Özellikle de bazı üniversitelerde ders olarak oyundan faydalanan öğrenciler. Başka forumlarda birkaç kişi Türkçe yapmayı denedi fakat hep yarıda kaldı. Bu anket sürecinde olmasa bile daha sonra göz atmanızı çok isterim.

Thronebreaker: The Witcher tales yaması olursa çok iyi olur internette bir yaması var fakat kart açıklamaları Türkçe değil.

Türkçe yaması henüz çıkmamasına rağmen, Marvel’s Guardians of the Galaxy oyununu Steam'den indirimin son günü aldım. Oyun gerçekten de denildiği gibi hem aksiyon hem de konu açısından güzel ve keyifli bir kıvam tutturmuş olduğunu ciddi anlamda hissettirdi ve kanaatim geldi ki, bu oyunda büyük bir potansiyel var. Türkçe yama olsa çok daha sürükleyici bir keyifle, zevkle ve sıkılmadan oynanır. Ve oyun kırılmasa bile eğer Türkçe yaması çıkarılırsa, bu oyun kendini de satın aldırır, Türkçe yamasını da...

Don't Starve yaması olursa süper olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…