Anonymous Çeviri'nin arşivi çok az değil mi?

Hakann91

Yoctopat
Sitelerinde bulunan yamalara baktım bana çok az geldi. Koskoca Resident Evil serisinden sadece 4'ü yapmışlar. Seriden diğer hiçbir oyunu göremedim.

Bu şekilde ücretli çalışan ve arşivi çok daha geniş ve güvenilir yer var mı?

Çeviri yapmak o kadar basit olmayabiliyor her oyun için. O yüzden normal. Ek olarak çeviri yapan kişi ve entegre eden kişilerin bilgi ve deneyimi etki ediyor buna.

Çeviri yaptıkları oyunların bazıları gerçekten zor çeviri yapıp entegre etmesi. Ancak yapmışlar.

Sitelerinde bulunan yamalara baktım bana çok az geldi. Koskoca Resident Evil serisinden sadece 4'ü yapmışlar. Seriden diğer hiçbir oyunu göremedim.

Bu şekilde ücretli çalışan ve arşivi çok daha geniş ve güvenilir yer var mı?
Ücretli çalışan ve kaliteli çalışan bu piyasada bence sadece Anonymous çeviridir. Kaliteli ürettikleri için çok oyun olmaması normal, yavaş yavaş arşivleri genişliyor. Tabii şu an yeni çıkan oyunlara daha çok odaklanıyorlar.

Kaliteli çeviri grubu. Piyasa da en iyi bilinenlerdendir. Ama evet o kadar çok oyun çevirisi yapmıyorlar yavaş yavaş yapıyorlar. O yüzden ben de bunu pek takdir etmiyorum. Üstelik çok az yama var ve fiyatlandırmalı. Zamanla genişlemesi umuduyla.

Residenet Evil 4 Remake'yi çeviren başka çeviri yapmasa bile gözümde 1 numaradır.

Adamlar çevirmiş 😀

Ben asıl ApexCeviri'ye üzüldüm gayet de iyiydi oysa ki işleri Shadow of War gibi bir çevrilmesi en zahmetli oyunlardan birisini çeviren babayiğittir. Lakin kapandı...

Residenet Evil 4 Remake'yi çeviren başka çeviri yapmasa bile gözümde 1 numaradır.

Adamlar çevirmiş 😀

Ben asıl ApexCeviri'ye üzüldüm gayet de iyiydi oysa ki işleri Shadow of War gibi bir çevrilmesi en zahmetli oyunlardan birisini çeviren babayiğittir. Lakin kapandı...
Translator kullanıyorlar diye hakaret yağdırmıştı millet. Belki de o yüzdendir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı