Anonymous Çeviri'nin kullandığı dosyalar kırılmıyor mu?

yunka2706

Hectopat
Bu adamların kullandığı dosyalar kırılmıyor mu? Aynısını kopyalayıp ufak tefek değişiklikle tekrar farklı bir şekilde yayınlasa biri olmaz mı ya? Bilmiyorum bu konuları falan ondan soruyorum.

Bu adamların kullandığı dosyalar kırılmıyor mu? Aynısını kopyalayıp ufak tefek değişiklikle tekrar farklı bir şekilde yayınlasa biri olmaz mı ya? Bilmiyorum bu konuları falan ondan soruyorum.
Bahsettiğiniz durum tersine mühendislik alanına giriyor. Herhangi bir program geliştiren hiçbir firma/topluluk kapalı kaynak kodlu programının kaynak kodlarına erişilmesini, veyahut şifrelenmesinin çözülmesini istemez. Bu yüzden firmaların veya toplulukların aldıkları güvenlik önlemleri var. Programlar şifreleniyor. Dolayısıyla düşündüğünüz kadar basit bir işlem değil bu.

Basit bir işlem olup olmayacağı, sadece nasıl bir güvenlik önleminin alındığına göre değişir.

Koca koca şirketlerin güvenliklerinin aşıldığı ortamda basit bir çeviri grubunun aldığı güvenlik önlemlerini rahatça aşacak kişiler vardır fakat o kişiler bir çeviri grubuyla uğraşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…