Anonymous Client güvenilir mi?

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Watch Dogs icin Türkçe yama arıyorum Anonymous Çeviri'den indirmeye karar verdim. Sitesinde uygulamamizi indirmeniz gerek yaziyordu, alttan RAR dosyasini indirdim. VirusTotal'e attigimda 3 AV RAT, Trojan tarzi seyler icin uyari verdi. Guvenilir midir? Client kurmadan indiremez miyim yamayi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Watch Dogs icin Türkçe yama arıyorum Anonymous Çeviri'den indirmeye karar verdim. Sitesinde uygulamamizi indirmeniz gerek yaziyordu, alttan RAR dosyasini indirdim. VirusTotal'e attigimda 3 AV RAT, Trojan tarzi seyler icin uyari verdi. Guvenilir midir? Client kurmadan indiremez miyim yamayi?
Güvenilir false positive ve client olmadan yama kuramazsın.

Merhaba,

Özellikle Windows Defender tarafında yapay zekâ destekli virüs taramalarında oldukça büyük oranda "false positive" tanımlamalar yapılabiliyor. Konuyla alakalı buradan detaylı araştırma yapabilirsiniz.

Windows Defender ve Virus Total gibi birçok tarama hizmeti, tehditleri tespit etmede kimi zaman makine öğrenmesinden yararlanır. Tespit kimliğinin sonu "ML" ile bitiyorsa makine öğrenmesiyle saptadığını ifade eder. ML tespitlerinde false positive (yanlış saptama) olasılığı yüksektir -bilhassa Defender'dan bahsediyorsak. Tespit doğrudan bir insan kararı olmadığından bu tespitlere itibar edilmez. Genelde uygulama sertifikasızsa Defender Wacatac.ml kimliğini yapıştırır.

Bu konu dışında karşılaştığınız herhangi bir sorun için Discord sunucumuza gelebilir ve gerek diğer üyelere gerek teknik destekteki arkadaşlarımıza aklınızdakileri sorabilirsiniz.

Kuruluma devam ettim. Watch Dogs kurulumunu yaparken Kaspersky truva ati diyerek durdurdu. Antivirus hassasiyetini azalttim yine yaptirmiyor. Maalesef Kasperksy'ı kaldiramam bilgisayardan. Farkli yama onerileriniz var mi?

Kaspersky hata verip bir kac nesneyi silmisti ama su an oyuna girdigimde yama Türkçe acaba oyun icinde gelecekte yamada sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı