Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.362 Çözümler 32 17 Temmuz 2023 #11 Mikailsk dedi: Yamayı kulanan var mı? Genişletmek için tıkla... Anonymous en temiz yamaları yapar Türkiyede ücretini ödeyerek kullanabilirsin.
Mikailsk dedi: Yamayı kulanan var mı? Genişletmek için tıkla... Anonymous en temiz yamaları yapar Türkiyede ücretini ödeyerek kullanabilirsin.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.133 Çözümler 12 Yer Rize 17 Temmuz 2023 #12 Aras the Great dedi: Anonymous en temiz yamaları yapar Türkiyede ücretini ödeyerek kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ve sadece abone olarak ücretli tüm yamalara erişim sağlarsın
Aras the Great dedi: Anonymous en temiz yamaları yapar Türkiyede ücretini ödeyerek kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ve sadece abone olarak ücretli tüm yamalara erişim sağlarsın
Emil Breivik Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1.554 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #13 En güvenilir Türkçe yama sitelerinden birisi.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.034 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #14 Sauron u anlamak dedi: @Ethem Efe ? Genişletmek için tıkla... Komik olan ne onu anlamadım.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.133 Çözümler 12 Yer Rize 18 Temmuz 2023 #15 Ethem Efe dedi: Komik olan ne onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre hocam o an öyle gülme ifadesi kullanmak istedim fazla takılmaya gerek yok rahatsız olduysanız kusura bakmayın hocam öylesine atılmış bir ifade.
Ethem Efe dedi: Komik olan ne onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre hocam o an öyle gülme ifadesi kullanmak istedim fazla takılmaya gerek yok rahatsız olduysanız kusura bakmayın hocam öylesine atılmış bir ifade.