Anonymous Valhalla çevirisine ne oldu?

Önceden yanlış hatırlamyorsam bu oyun için yamayı Anonymous üzerinden indirirdim. Şİmdi oyuna tekrar başlayacağım ve launcherda bu oyun için çeviriyi bulamıyorum. Ne yaptılar kaldırdılar mı acaba? Nereden bulabilirim bu oyun için düzgün bir yama?

Valhallayı çeviren ekip Animus'tu ve ne yazık ki çeviri yapmayı bıraktılar; İsim benzerliğinden karıştırmışsınız. Aynı yamayı şu an için Makine Çeviri üzerinden, ücretsiz edinebilirsiniz.

Valhallayı çeviren ekip Animus'tu ve ne yazık ki çeviri yapmayı bıraktılar; İsim benzerliğinden karıştırmışsınız. Aynı yamayı şu an için Makine Çeviri üzerinden, ücretsiz edinebilirsiniz.
Yanlış hatırlıyor olabilirim, teşekkür ederim. Bu sıralar galiba çok gönüllü çeviri yapan ekipler var. Hangilerini önerirsiniz ücretsiz olarak?

Yanlış hatırlıyor olabilirim, teşekkür ederim. Bu sıralar galiba çok gönüllü çeviri yapan ekipler var. Hangilerini önerirsiniz ücretsiz olarak?
Ben de genelde Anonymous kullanıyorum (Oynadığım oyunlar sebebiyle) ama SinnerClown'da epey iyi 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı