tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2021 #11 suskunkedi dedi: Müsilaj bitmedi mi ? Genişletmek için tıkla... Haber. Burada koloniyel müsilaj yazıyor, tarih 11 Ağustos. Sonrasında bir gelişme bulamadım.
suskunkedi dedi: Müsilaj bitmedi mi ? Genişletmek için tıkla... Haber. Burada koloniyel müsilaj yazıyor, tarih 11 Ağustos. Sonrasında bir gelişme bulamadım.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.640 Makaleler 49 Çözümler 12 27 Ağustos 2021 #12 261538 dedi: Savunmak, saldırıdan zordur. Bir yerde patlamasına hazır olmalı insanlar. Genişletmek için tıkla... Yani Musk'un şirketi siber saldırıya maruz kalır mı? Benim görüşüm; patlak verecek bir yer vardır ancak onu bulmak zordur diye düşünüyorum.
261538 dedi: Savunmak, saldırıdan zordur. Bir yerde patlamasına hazır olmalı insanlar. Genişletmek için tıkla... Yani Musk'un şirketi siber saldırıya maruz kalır mı? Benim görüşüm; patlak verecek bir yer vardır ancak onu bulmak zordur diye düşünüyorum.