Udrons Zeptopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 VirusTotal Linki Tarama Sonucu: VirusTotal Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 11 Mart 2023 #2 Güvenilir. Fake sitelerden indirmemeye çalışın.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.436 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 11 Mart 2023 #3 Hiç ismini duymadığım antivirüs bunlar, illaki bir iki dosya değişmeli ondan böyle algılamaları bence normal, oradaki her antivirüs bence iyi değil.
Hiç ismini duymadığım antivirüs bunlar, illaki bir iki dosya değişmeli ondan böyle algılamaları bence normal, oradaki her antivirüs bence iyi değil.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 Güvenilir. Antivirüs uyarı verdi diye güvenilmez olmuyor. Listede uyarı veren AV'lerin adı sanı hiç duyulmamış, verdiği alarmlar da false-positive.
Güvenilir. Antivirüs uyarı verdi diye güvenilmez olmuyor. Listede uyarı veren AV'lerin adı sanı hiç duyulmamış, verdiği alarmlar da false-positive.
Udrons Zeptopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 mburaktekin dedi: Güvenilir. Antivirüs uyarı verdi diye güvenilmez olmuyor. Listede uyarı veren Av'lerin adı sanı hiç duyulmamış, verdiği alarmlar da false-positive. Genişletmek için tıkla... Hocam eminiz değil mi PC yeni aldım arkada ekran kartı mining yapılmasını istemem
mburaktekin dedi: Güvenilir. Antivirüs uyarı verdi diye güvenilmez olmuyor. Listede uyarı veren Av'lerin adı sanı hiç duyulmamış, verdiği alarmlar da false-positive. Genişletmek için tıkla... Hocam eminiz değil mi PC yeni aldım arkada ekran kartı mining yapılmasını istemem
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 11 Mart 2023 #6 Güvenlidir VirusTotal'de uyarı veren antivirüslere bakmayın onların kendine hayrı yok.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 Udrons dedi: Hocam eminiz değil mi PC yeni aldım arkada ekran kartı mining yapılmasını istemem Genişletmek için tıkla... Bizzat kendim satın alıp aylarca kullandım hiçbir şey olmadı. Listedeki antivirüsler o kadar da kaliteli yazılımlar değiller zaten, kurabilirsiniz.
Udrons dedi: Hocam eminiz değil mi PC yeni aldım arkada ekran kartı mining yapılmasını istemem Genişletmek için tıkla... Bizzat kendim satın alıp aylarca kullandım hiçbir şey olmadı. Listedeki antivirüsler o kadar da kaliteli yazılımlar değiller zaten, kurabilirsiniz.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.436 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 11 Mart 2023 #8 Udrons dedi: Hocam eminiz değil mi PC yeni aldım arkada ekran kartı mining yapılmasını istemem Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya BitDefender kurun cihazınıza.
Udrons dedi: Hocam eminiz değil mi PC yeni aldım arkada ekran kartı mining yapılmasını istemem Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya BitDefender kurun cihazınıza.
Udrons Zeptopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #9 mburaktekin dedi: Bizzat kendim satın alıp aylarca kullandım hiçbir şey olmadı. Listedeki antivirüsler o kadar da kaliteli yazılımlar değiller zaten, kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben satın almadan indirdim siz para vermişsiniz para verince daha çok oyununmu çevirisine ulaşabiliyoruz.
mburaktekin dedi: Bizzat kendim satın alıp aylarca kullandım hiçbir şey olmadı. Listedeki antivirüsler o kadar da kaliteli yazılımlar değiller zaten, kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben satın almadan indirdim siz para vermişsiniz para verince daha çok oyununmu çevirisine ulaşabiliyoruz.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #10 Udrons dedi: Hocam ben satın almadan indirdim siz para vermişsiniz para verince daha çok oyununmu çevirisine ulaşabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz planda sadece belirli çevirilere ulaşabilirsiniz. Para verirseniz sistemdeki tüm yamalara erişiminiz oluyor.
Udrons dedi: Hocam ben satın almadan indirdim siz para vermişsiniz para verince daha çok oyununmu çevirisine ulaşabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz planda sadece belirli çevirilere ulaşabilirsiniz. Para verirseniz sistemdeki tüm yamalara erişiminiz oluyor.