Berkay Ercan Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 43 5 Aralık 2018 #1 Merhaba, Nvidia güncellemesinden sonra "C:\Users\Name" konumuna gelen "ansel" adlı klasörü kalıcı olarak silemiyorum. Her bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar geliyor. Kalıcı olarak kaldırmamız mümkün müdür?
Merhaba, Nvidia güncellemesinden sonra "C:\Users\Name" konumuna gelen "ansel" adlı klasörü kalıcı olarak silemiyorum. Her bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar geliyor. Kalıcı olarak kaldırmamız mümkün müdür?
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #2 Unlocker adlı yazılımı deneyebilirsin.
Berkay Ercan Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 43 5 Aralık 2018 #3 LeonS.Kennedy dedi: Unlocker adlı yazılımı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Klasör zaten siliniyor fakat Bilgisayar her yeniden başladığında tekrar geliyor.
LeonS.Kennedy dedi: Unlocker adlı yazılımı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Klasör zaten siliniyor fakat Bilgisayar her yeniden başladığında tekrar geliyor.
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 5 Aralık 2018 #4 Nvidia ile bağlantılı olduğu için temelli silebileceğini sanmıyorum. Neden silmek istiyorsun?
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #5 PoisonMath dedi: Nvidia ile bağlantılı olduğu için temelli silebileceğini sanmıyorum. Neden silmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın da dediği gibi ya bir virüs ya da bir program ile bağlantılı olduğu için kendiliğinden oluşur.
PoisonMath dedi: Nvidia ile bağlantılı olduğu için temelli silebileceğini sanmıyorum. Neden silmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın da dediği gibi ya bir virüs ya da bir program ile bağlantılı olduğu için kendiliğinden oluşur.
Berkay Ercan Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 43 5 Aralık 2018 #6 PoisonMath dedi: Nvidia ile bağlantılı olduğu için temelli silebileceğini sanmıyorum. Neden silmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Görüntü kirliliği LeonS.Kennedy dedi: Arkadaşın da dediği gibi ya bir virüs ya da bir program ile bağlantılı olduğu için kendiliğinden oluşur. Genişletmek için tıkla... Evet Nvidia ile alakalı bir klasör silsemde geri geliyor... Kurtulamadım.
PoisonMath dedi: Nvidia ile bağlantılı olduğu için temelli silebileceğini sanmıyorum. Neden silmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Görüntü kirliliği LeonS.Kennedy dedi: Arkadaşın da dediği gibi ya bir virüs ya da bir program ile bağlantılı olduğu için kendiliğinden oluşur. Genişletmek için tıkla... Evet Nvidia ile alakalı bir klasör silsemde geri geliyor... Kurtulamadım.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #7 Berkay Ercan dedi: Görüntü kirliliği Evet Nvidia ile alakalı bir klasör silsemde geri geliyor... Kurtulamadım. Genişletmek için tıkla... Sana zararı yok ise durmalı bence?
Berkay Ercan dedi: Görüntü kirliliği Evet Nvidia ile alakalı bir klasör silsemde geri geliyor... Kurtulamadım. Genişletmek için tıkla... Sana zararı yok ise durmalı bence?
Berkay Ercan Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 43 5 Aralık 2018 #8 LeonS.Kennedy dedi: Sana zararı yok ise durmalı bence? Genişletmek için tıkla... İhtiyaç dışı olduğu için kaldırmak istedim. Tek zararı görüntü kirliliği
LeonS.Kennedy dedi: Sana zararı yok ise durmalı bence? Genişletmek için tıkla... İhtiyaç dışı olduğu için kaldırmak istedim. Tek zararı görüntü kirliliği
O Oxygen01 Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 55 5 Aralık 2018 #9 Geforce Experience’i Kaldırırsan birdaha oluşmaz büyük ihtimalle