plutonun sahibi Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Bu klavyeyi almak istiyorum fakat hiç incelemesini bulamadım. Kullanan veya mekanik olduğundan emin olan biri varsa yazabilir mi? Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Bu klavyeyi almak istiyorum fakat hiç incelemesini bulamadım. Kullanan veya mekanik olduğundan emin olan biri varsa yazabilir mi? Amazon.com.tr
Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.177 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 Hocam çok beğendim, bir gelişme olduğunda benide etiketler misiniz?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.394 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Satıcı pek güvenli gelmedi.
plutonun sahibi Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 Umutcengz dedi: Hocam çok beğendim, bir gelişme olduğunda beni de etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Umutcengz dedi: Hocam çok beğendim, bir gelişme olduğunda beni de etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Umutcengz dedi: 2 gün sonra klavye elime ulaşacak tecrübelerimi aktaracağım Genişletmek için tıkla... Umutcengz dedi: Hocam çok beğendim, bir gelişme olduğunda beni de etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye elime ulaştı. Ben klavyeyi çok beğendim ışıklarının birkaç farklı modu var ve ışıkları gerçekten çok güçlü ve şık duruyor. Tuşlar tamamen ergonomik yapılmış. Bu fiyata alınacak en iyi klavye. Son düzenleme: 14 Ağustos 2021
Umutcengz dedi: Hocam çok beğendim, bir gelişme olduğunda beni de etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Umutcengz dedi: Hocam çok beğendim, bir gelişme olduğunda beni de etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Umutcengz dedi: 2 gün sonra klavye elime ulaşacak tecrübelerimi aktaracağım Genişletmek için tıkla... Umutcengz dedi: Hocam çok beğendim, bir gelişme olduğunda beni de etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye elime ulaştı. Ben klavyeyi çok beğendim ışıklarının birkaç farklı modu var ve ışıkları gerçekten çok güçlü ve şık duruyor. Tuşlar tamamen ergonomik yapılmış. Bu fiyata alınacak en iyi klavye.
A Ardayucel Yoctopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #5 Hocam merhabalar bu klavyeden almak istiyorum. Kullandığından beri bir sıkıntıyla karşılaştınmı acaba?
Hocam merhabalar bu klavyeden almak istiyorum. Kullandığından beri bir sıkıntıyla karşılaştınmı acaba?
Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.177 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #6 Haber var mı?
plutonun sahibi Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #7 Ardayucel dedi: Hocam merhabalar bu klavyeden almak istiyorum. Kullandığından beri bir sıkıntıyla karşılaştınmı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hala bu klavyeyi kullanıyorum tam bir fiyat performans ürünü. Sert kullanmadığınız sürece kırılıp dökülmez.
Ardayucel dedi: Hocam merhabalar bu klavyeden almak istiyorum. Kullandığından beri bir sıkıntıyla karşılaştınmı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hala bu klavyeyi kullanıyorum tam bir fiyat performans ürünü. Sert kullanmadığınız sürece kırılıp dökülmez.