Deadside Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar,8. sınıfa geçtim ve dershaneye gideceğim. Antalya'da iyi olan dershaneler hangileridir?
Merhaba arkadaşlar,8. sınıfa geçtim ve dershaneye gideceğim. Antalya'da iyi olan dershaneler hangileridir?
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Ağustos 2023 #2 Antalya için üçgen dershanesi tercih edilebilir. Lisede giden insanlar tanıyorum bayağı övdüler. Çarşı tarafındakilerde güzel oluyor genelde.
Antalya için üçgen dershanesi tercih edilebilir. Lisede giden insanlar tanıyorum bayağı övdüler. Çarşı tarafındakilerde güzel oluyor genelde.
Lartu Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 189 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 Deadside dedi: Merhaba arkadaşlar,8. sınıfa geçtim ve dershaneye gideceğim. Antalya'da iyi olan dershaneler hangileridir? Genişletmek için tıkla... Fen bilimleri.
Deadside dedi: Merhaba arkadaşlar,8. sınıfa geçtim ve dershaneye gideceğim. Antalya'da iyi olan dershaneler hangileridir? Genişletmek için tıkla... Fen bilimleri.