Antalya Bilim Üniversitesi nasıldır?

kayrazapt007

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Herkese selamlar. Malum YKS sonuçları açıklandı. TYT'de 169.280, sayısalda 115.411, eşit ağırlıkta 238.010 sıralama yaptım. Normalde Akdeniz Üniversitesi bilgisayar mühendisliği ya da Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği istiyordum. Bu ikisine çok okeydim ancak sınavı biliyorsunuz herkesi dağıttı (beni de dahil, ben 50k gelir diye düşünüyordum.). Şu an aklımda Antalya Bilim Üniversitesi bilgisayar mühendisliği var. Bu hafta içerisinde fiyatları öğrenmeye çalışacağım. Şehir dışına çıkma isteğim pek yok çünkü muhtemelen Bilim'e verilecek para ile şehir dışında harçlık + KYK (duruma göre KYK yerine ev kirası) ya eş değer ya da şehir dışı daha pahalıya denk gelecek. Asla mezuna kalma fikrim yok. Akdeniz'de makine mühendisliği geliyor ancak ne kadar içli dışlı benim istediğim programlara göre pek fikir sahibi değilim. Elektrik elektronik biraz tav etti. Sıralaması sabit 70k, gelir mi pek sanmam. Sizce ne yapılmalı? Oldukça arada kaldım ve ailemin beni şehir dışına yollama gibi bir isteği yok. 2 yıllık yazıp DGS ile 4 yıl yapma işi de çok büyük şans işi, kontenjanlar aşırı az.
Biraz hikayeyi baştan anlattım konuyla ilgili tam olarak fikrimiz olsun diye. Sizce Antalya Bilim Üniversitesi yazılır mı? Yakın zamanda programda olan varsa deneyimlerini anlatabilir mi? Ya da şunu yapsan daha iyi olur diye tavsiye verebilecek arkadaşlar var mı? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı