Antalya çok mu sıcak?

kNecht

Hectopat
İstanbul'dan Antalya'ya taşınmayı düşünüyoruz, deprem dolayısıyla ama herkes çok sıcak olmasından şikayetçi. Gerçekten söylendiği kadar sıcak mı, yoksa yaşanabilir derecede mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, sıcak. Ancak kış aylarının çoğunu yelek üstüne mont giyerek 4-5 katman giyinik bir şekilde geçirmek zorunda kalmadan atlatabiliyorsunuz.

İstanbul'dan Antalya'ya taşınmayı düşünüyoruz, deprem dolayısıyla ama herkes çok sıcak olmasından şikayetçi. Gerçekten söylendiği kadar sıcak mı, yoksa yaşanabilir derecede mi?

İstanbul'da kalitesine çok emin olduğun bir binada kal daha iyi. Herkes korku pompalıyor, Ümraniye'ye gel önerim. Ümraniye ilçesinin altı kayalık, çok sağlam.

Sıcak değil de... nem çok. İnsan çürür o havada. %98 neme alıştıktan sonrası ver elini Atlantis zaten.

İstanbul'da kalitesine çok emin olduğun bir binada kal daha iyi. Herkes korku pompalıyor, Ümraniye'ye gel önerim. Ümraniye ilçesinin altı kayalık, çok sağlam.

Ben İstanbul'da depremin çok yıkıcı olacağını düşünüyorum o yüzden imkan varken burayla iletişimin tamamen kesilmesi taraftarıyım. Bu kadar çok deniz kumundan yapılan bina varken sağlam-çürük tartışması yapmak gereksiz geliyor bana.

Sıcak olmasinin hem avantaji hem dezavantaji var; dezavantaji mart ayindan Ekim'e kadar ter banyosu yapıyorsun hele benim gibi aşırı terleyen katlanmasi zor ancak 8-9 sene yasadiktan sonra katlanabiliyorum artik, avantaji ekim ayindan marta kadar sweatshirt giysen bile kolay üşümezsin.

sıcak olmasinin hem avantaji hem dezavantaji var; dezavantaji mart ayindan Ekim'e kadar ter banyosu yapıyorsun hele benim gibi aşırı terleyen katlanmasi zor ancak 8-9 sene yasadiktan sonra katlanabiliyorum artik, avantaji ekim ayindan marta kadar sweatshirt giysen bile kolay üşümezsin.

Hocam bende çabuk terlerim, oradayken çok az terledim. Ama hava biraz boğucu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı