Antalya garson maaşları ne kadar?

LAYNU

Hectopat
Yer
Bursa Yıldırım
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD |
Meslek
Eğitim hayatı devam ediyor.
Arkadaşlar öncelikle selamunaleyküm.
En sonki yaz lüks bir restoranda çalışmaya başladım işi öğrenince garson oldum yaz bitti okul başladı öyle 2 3 haftada bir keyfi olarak işe gidiyordum bu sektörde bayağı tecrübelendim ama işe bir arkadaş geldi bana yazın Antalya'da çalışıp 30k maaş + 40k civarı bahşiş aldığını söyledi ve bir sonraki yaz aylık kazanacağı paranın 90 - 100k civarını bulacağını söyledi.
Dediği kadarıyla orada başında duran birisi olmadığı için iş rahatmış ve şu an çalıştığım yere göre pratik ve basit olduğunu söyledi.
Şimdi bu arkadaş ne yalan söyleyeyim aklımı çeldi ancak aklımda bazı sorular var.
Antalya'da turistik otellerde bu kadar paralar kazanılıyor mu?
Bahşişler cebe mi yoksa tip kutusuna mı?
Beni direk garson yaparlar mı orada?
Arkadaşım bana az buçuk dil bilmem gerektiğini söyledi benim de İngilizcem B1 seviyesinde ve müşterilerle çok iyi anlaşıyorum.
Ama benim için önemli olan iş ortamı ve müşterilerin davranışları çünkü şu an çalıştığım yere siyaset adamları, iş insanları geliyor ve iş arkadaşlarımda gayet iyi insanlar ancak Antalya'da müşteriler nasıl oluyor, garson müşteri arası problem çıkar mı? İş arkadaşlarım tekin insanlar olur mu?
Şu an çalıştığım yerde yeni zam ile ayda 35k net gelirim var ve evime yakın sayılır Antalya'da 100k paradan söz ediliyor gitmeye değer mi?
Bursa'da yaşıyorum 17 yaşındayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı