Antalya için internet önerisi

ArdaLeon

Hectopat
Daha fazla  
Antalya'da yaşıyorum ve Kablonet kullanıyorum. Sorunum oyun oynarken değişkenlik gösteren ping değerlerim. Oynadığım oyun Valorant lobide 29-30 ping değerlerini alıyorum (oyun içerisinde de aynı) bu almış olduğum 29-30 ping değerleri bazı zamanlar 200-300 oluyor ve bu beni zor duruma sokuyor. 11 ay sonra taahhüdüm bitiyor ve internetimi değiştirmek istiyorum. Benim içimden gelen ve kullanmak istediğim internet TurkNet. Oturduğum yere 35 MB verebiliyorlar. Sizce bu internete mi geçiş yapmalıyım yoksa başka bir internet sağlayıcısına mı?

Ek bilgi: Bilgisayarım Ethernet kablosuna bağlı interneti başka türlü alamıyor bilgisayarım.

Kesinlikle Türk Telekom alma #türk Telekom pişmanlıktır Turkcell al ya da TurkNet.

Hocam mahallenizde sadece Türk Telekom altyapısı varsa tüm firmalarda sorun yaşatabilir altyapısı var mı diye bakmak lazım firmalar genellikle Türk Telekom altyapısı ile dağıtım yapıyor.

Dostum ADSL/VDSL internet türünde maalesef ki altyapın iyi değilse neredeyse her firmada sorun yaşaman olası. Öncelikle altyapı durumunun düzeltilmesi gerekli böyle durumlarda.

Kesinlikle Türk Telekom alma #türk Telekom pişmanlıktır Turkcell al ya da TurkNet.
Hala daha sıkılmadan şunu yazıyorsunuz ya kardeşim internet sağlayıcısının önemi yok. Anlayın artık binaya nasa interneti bağlayın fayda etmez. Altyapı olmadığı sürece önemi yok.

Beyler bu arada 29-30 ping ANTALYA için normal ping değeri mi ?

35MB için fiyatları mantıklı değil. Türksat'dan teknik destek almayı denediniz mi? Servis çalışanlarını yardımsever buluyorum. Değiştirmekte kararlıysan Superonline'ı araştır.

35MB için fiyatları mantıklı değil. Türksat'dan teknik destek almayı denediniz mi? Servis çalışanlarını yardımsever buluyorum. Değiştirmekte kararlıysan Superonline'ı araştır.
SÜPERONLİNE fiyatlarına bi göz gezdireyim dedim ve fiyatları çok pahalı TÜRKNET'TE 35mb internete 170tl gibi bir fiyat biçiyorlar sizcede bu fiyata bu 35mb iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…