Talha Bayram Öner Decapat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 15 5 Ağustos 2019 #1 Bu ayın 18'inde D-Smart'la olan taahhüdümüz bitiyor ve biz başka bir internete geçeceğiz. Yardımcı olur musunuz? Antalya Kepez'de oturuyorum.
Bu ayın 18'inde D-Smart'la olan taahhüdümüz bitiyor ve biz başka bir internete geçeceğiz. Yardımcı olur musunuz? Antalya Kepez'de oturuyorum.
krizx68 Centipat Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 58 26 Ekim 2019 #2 Bende orda oturucam inşallah kasımın 8 i gibi geliyorum oyun ve yayın için sistem topluycam haliyle iyi bir internete ihtiyacım var konuyu takipteyim Talha Bayram Öner dedi: Bu ayın 18'inde D-Smart'la olan taahhüdümüz bitiyor ve biz başka bir internete geçeceğiz. Yardımcı olur musunuz? Antalya Kepez'de oturuyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlattırdınmı
Bende orda oturucam inşallah kasımın 8 i gibi geliyorum oyun ve yayın için sistem topluycam haliyle iyi bir internete ihtiyacım var konuyu takipteyim Talha Bayram Öner dedi: Bu ayın 18'inde D-Smart'la olan taahhüdümüz bitiyor ve biz başka bir internete geçeceğiz. Yardımcı olur musunuz? Antalya Kepez'de oturuyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlattırdınmı
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ekim 2019 #3 Altyapınızı araştırın. Servis sağlayıcıları ile konuşun altyapıları var mı diye.
alissons Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 10 26 Ekim 2019 #4 Millenicom üzerinden Türk Telekom ve Superonline altyapılarını kontrol edin. Kablonet sitesinden kablo altyapınızı kontrol edin. Ona göre önerilerde bulunalım.
Millenicom üzerinden Türk Telekom ve Superonline altyapılarını kontrol edin. Kablonet sitesinden kablo altyapınızı kontrol edin. Ona göre önerilerde bulunalım.