Hyperexec Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 TOBB Fen lisesine gideceğim ve bilenlerin yardım etmesini umuyorum. T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA / KEPEZ / Antalya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ANTALYA / KEPEZ tobbfenlis.meb.k12.tr
TOBB Fen lisesine gideceğim ve bilenlerin yardım etmesini umuyorum. T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA / KEPEZ / Antalya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ANTALYA / KEPEZ tobbfenlis.meb.k12.tr
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.365 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Hyperexec dedi: TOBB Fen lisesine gideceğim ve bilenlerin yardım etmesini umuyorum. T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA / KEPEZ / Antalya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ANTALYA / KEPEZ tobbfenlis.meb.k12.tr Genişletmek için tıkla... Puanı ve yüzdeliği gayet iyi. Mezunlarının çoğunluğu tıp ya da mühendislik okuyan bir fen lisesi gibi gözüküyor.
Hyperexec dedi: TOBB Fen lisesine gideceğim ve bilenlerin yardım etmesini umuyorum. T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA / KEPEZ / Antalya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ANTALYA / KEPEZ tobbfenlis.meb.k12.tr Genişletmek için tıkla... Puanı ve yüzdeliği gayet iyi. Mezunlarının çoğunluğu tıp ya da mühendislik okuyan bir fen lisesi gibi gözüküyor.