Ben CS A Plus'a gitmiştim. Gittiğim yıl yaz+kış 39 bindi. Hocaları çok değişkendi branşına göre çok iyi bulduğum hocalar da vardı anlatımını sevmediğim de, deneme konusunda 2 seçenek vardı bir dershane öğrencileri için olan denemeler (ki bunlar seri denemelere geçene kadar çok iyi değildi) 2 haftada bir yapılıyordu bir de Türkiye genelinde onlar da 80-100 lira arası değişiyordu.Ve de bizim dönemimizde çok rekabet yoktu dershanede genel olarak 1. sınıf olarak kendi aramızda rekabet oluyordu. Kamp salonu vs. değinmiyorum kendin beğenip beğenmene göre değişir kendin görmen daha iyi. Soru sormak konusunda ders aralarında ve kamp saatlerinde hocalara soru sorulabiliyor (yoğun değilse) yoğun olduğu zamanlar da ya orda soru çözeceksin ya da mecbur soru kaç dk sürüyorsa beklemen gerekiyor. Araştırmanı iyi yapmanı tavsiye ederim ama şunu da bil ki olay dershaneden çok kişide bitiyor. Dershane ne çok kötüydü ne aşırı iyiydi.
Bana kalırsa en büyük eksisi deneme ve deneme analizleriydi. İyi araştırmalar!
Şunu da eklemek istiyorum bu dediğim 12. sınıfta giden birinin görüşleri mezunlara da sorman senin için daha verimli olur.