Antalya'da 12. sınıf dershane önerisi

Merhaba bende erken kayıt yaptırdım yaz kursuyla başlayacağım daha sonra her şey güzel ilerlerse okul yılında da devam etmeyi düşünüyorum. Senin son durumun ne acaba dershane gerçekten iyi geldi mi?

Merhaba bende erken kayıt yaptırdım yaz kursuyla başlayacağım daha sonra her şey güzel ilerlerse okul yılında da devam etmeyi düşünüyorum. Senin son durumun ne acaba dershane gerçekten iyi geldi mi?
Yaz kursundaki hocaların tavırlarına ve senin ilerleyişine göre karar almanda fayda var. Fikrimce eğer düzenli bir çalışma prensibin varsa ve de evinde veya çevrende uygun ortam varsa (rahatsız edilmeden ders çalışabileceğin örneğin kütüphane gibi) youtube gibi platformlarda sayısız güzel içerik var ayrıca dershaneye harcanacak parayla da piyasadaki en kaliteli ders kaynakları alınabilir. Deneme için de bir dershane ile anlaşabilirsin o açıdan faydalı olabilir. Ayrıca okul+dershane arası mesafe çok olursa bazen çok yorucu olabiliyor bunları da göze almanda fayda var. Dershane ortamlarının avantajı bana kalırsa derslerde az kişi olması, sınav sorularına yönelik soru anlatmaları ve başarı seviyene yakın insanlarla beraber ders görüyor olman burda da dikkat edilmesi gereken şey de bence kurum içinde rekabet ne kadar var örneğin hep aynı insanlar mı yüksek alıyor veya düşük alıyor önemli. Son fikri kendin vermelisin bu kurum bana sınav kazandırır mı yoksa ben kendim mi çalışmalıyım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…