Antalya'da ırkçılığa uğramak

1 sayfa boyunca her türlü insanın sürekli beni muhattap aldığını ve ayrımın kötü olduğunu anlattım. Gene aynısını yaşadım. Gülüp geçim bari.

1 sayfa boyunca her türlü insanın sürekli beni muhatap aldığını ve ayrımın kötü olduğunu anlattım. Gene aynısını yaşadım. Gülüp geçim bari.

Sen bir psikiyatriste git, kimsenin umurunda degilsin bence, kendin uretiyorsun bunlari.

Okumana engel oldular mi? Adam olmana engel oldular mi? Gitti kurtler ne idugu belirsiz bir ermeni olan Apo'nun pesine takildilar. Simdi milyonlarca kurt PKK'nin kurdugu HDP ve turevlerine oy vermiyor mu? Hiç birinin Türk damari kalkmadi mi Pervini bilmemnesi biz sirtimizi PKK'ya dayadik dediklerinde bu yanlış yol biz vazgeciyoruz diyemediler mi? Uyusturucuyu bu ulkeye kim dagitiyor Avrupa'ya kim kaciriyor? Kacak elektrigi kim cekip batiliya odetiyor. Kim daga cikip ulkenin ordusuna, ogretmenine, doktoruna silah dogrultuyor? Kim sinirda kacakcilik yapip uyusturucuyu, silahi sokan? Kim bunlarla bu ulkenin genc nufusunu yok etmeye calisan? Bunca seyi yaptiktan sonra el ustunde tutulmayi bekleyebilir mi kurtler? Ne bekliyordun hoş geldin soframiza diyebileceklerini saniyordun? Korkuyorlar Türkler sizden abicim. Bunu yapan da yine kendinizsiniz. Sana dedim ben ayrimcilik yapmam insani gozunden tanirim. Kurtun de iyisi vardir Türk'un de. Haddini bilmez irkciligin tanimini yapamayacak 3 5 cocugun lafina bu kadar alinmamani tavsiye ederim eger kendini tutamiyorsan da su yazdiklarimi hatirlamani tavsiye ederim. Bu konu 3 gunde bu hale gelmedi. Kurtler 60'larda Amerika'nin gazina gelip bu topraklar bizim deyip Türk topraklarini sahiplenme bolme dusuncesini kabullenmeseydi su anda her şey cok farkli olacakti. Bu ulke kurt basbakanlar, bilimadamlari, doktorlar, polis amirleri her seye sahip oldu. Kimse isini hakkiyla, layıkıyla, durustce yapan adami hor gormez. Sucu biraz da kendinizde arayin artik.

Son düzenleme:
@gen2 hala beni muhattap alıyor.
Git kinini başka yerde kus. Asıl sen kafayı yemişsin neo nazi pislik.
Arkadaş Türkiye'de ne ırkçılık var bi' bilsen var ya. Kurutuş Savaş'ına dedeleri katılmayan insanlara bile ırkçılık yapıyorlar ya da ayrımcılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…