Anabolik Forvet Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 12 20 Ağustos 2023 #1 Antalya'da merkeze yakın yaşıyorum bireysel futbol idmanı yapmak için müsait yer bulamıyorum (çim, suni çim) yardımcı olabilir misiniz?
Antalya'da merkeze yakın yaşıyorum bireysel futbol idmanı yapmak için müsait yer bulamıyorum (çim, suni çim) yardımcı olabilir misiniz?
Velby Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Yer Türkiye, Zonguldak, Ereğli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2023 #2 Anabolik Forvet dedi: Antalya'da merkeze yakın yaşıyorum bireysel futbol idmanı yapmak için müsait yer bulamıyorum (çim, suni çim) yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Orada idman falan yapmak yasak mı bilmiyorum ama Yavuz Özcan Parkı
Anabolik Forvet dedi: Antalya'da merkeze yakın yaşıyorum bireysel futbol idmanı yapmak için müsait yer bulamıyorum (çim, suni çim) yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Orada idman falan yapmak yasak mı bilmiyorum ama Yavuz Özcan Parkı
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.359 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Ağustos 2023 #3 Beach Park içerisinde çim alanlar var, top oynuyor herkes.