Antalya'da Nerede Yaşanır?

memna

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Konut ve Arsa Uzmanı
Merhaba,

Technopat kullanıcılarına sormak istiyorum. Özellikle Antalya'da yaşan kişilere sormak istiyorum. Antalya'da nerede yaşanır? Özellikle şehir değiştirmeyi düşünen kişilere hangi ilçe veya bölgeyi önerirsiniz?

Ortalama 2+1 satılık daire fiyatı nedir? Eminin konu çoğu kişinin ilgisini çekecektir.

Merhaba,

Technopat kullanıcılarına sormak istiyorum. Özellikle Antalya'da yaşan kişilere sormak istiyorum. Antalya'da nerede yaşanır? Özellikle şehir değiştirmeyi düşünen kişilere hangi ilçe veya bölgeyi önerirsiniz?

Ortalama 2+1 satılık daire fiyatı nedir? Eminin konu çoğu kişinin ilgisini çekecektir.
Merhaba 18 yıl Antalya'da yaşamış biri olarak şuna eminim kimse de karşı çıkamaz diye düşünüyorum. Muratpaşa ve Konyaaltı hariç bir ilçede yaşanmaz. Muratpaşa için Şirinyalı,Dedeman, Lara ve Güzeloba ideal muhitlerdir. Sakin güvenilir nezih kafa açmaz tatlı yerler denize istediğin yerden yürü maksimum 20 dkya falezlere çıkarır. Konyaaltı için de şu sıralar Sarısu, Uncalı gibi yerler oldukça revaçta. Ben Lara'da yaşamış biri olarak Lara'yı sonsuz tavsiye ederim, elimde olsa yarın evime geri dönerim.

Antalya Demre' de bir müddet yaşamıştım.

1- Havası çok güzel soğuk gibi derdin yok ve çevre kirliliği yok.
2- Denize kıyısı var küçük ve kalabalık olamayan bir sahilde vakit geçirebilirsin. Küçük içkili bir büfe gibi bişey de vardı.
3- kiralar nispeten uygun sayılır en azından ben oradayken öyleydi.
4- Kaş ve Finike ilçelerine çok yakın kafa dağıtmak için sadece 30 dakikalık bir yol çekersin. Kumlucaya da yakın sayılır sanayisi baya iyi gibi genelde insanlar araçlarıyla alakalı sıkıntısı olduğunda buraya gidiyordu.

@Lee Yubin neden Zeytinköy detay vereblir misin?
Şakaydı. Antalya'nın Bağcılar'ı orası. Hiç bilginiz yok sanırsam. Antalya'nın çoğu yerinde yaşanır. Ama son 5 senede çok fazla nüfus arttı ve trafik rezalet durumda iş çıkış saatinde. Şehrin daha fazla nüfusu kaldıracağını sanmıyorum. Lüks semtleri Ruslar ve Ukraynalılar işgal etti. Başka şehirlerden çok fazla göç eden var. Demografik yapı 10-15 sene öncesine göre çok kötü. Antalya şehir içi benim pek hoşuma giden bir yer değil artık. İmkanım olsa Döşemealtı'nda arsa alıp villa inşa ederim. Şehrin gürültüsü ve karmaşası yoruyor artık.

Sizin sorunuza gelirsek. 2+1 ev 10-15 milyona da var, 3-4 milyona da.

Şakaydı. Antalya'nın Bağcılar'ı orası. Hiç bilginiz yok sanırsam. Antalya'nın çoğu yerinde yaşanır. Ama son 5 senede çok fazla nüfus arttı ve trafik rezalet durumda iş çıkış saatinde. Şehrin daha fazla nüfusu kaldıracağını sanmıyorum. Lüks semtleri Ruslar ve Ukraynalılar işgal etti. Başka şehirlerden çok fazla göç eden var. Demografik yapı 10-15 sene öncesine göre çok kötü. Antalya şehir içi benim pek hoşuma giden bir yer değil artık. İmkanım olsa Döşemealtı'nda arsa alıp villa inşa ederim. Şehrin gürültüsü ve karmaşası yoruyor artık.

Sizin sorunuza gelirsek. 2+1 ev 10-15 milyona da var, 3-4 milyona da.
Evet, pek bilgim yok. Bende şehir değiştirmeyi düşünüyordum. Kuşadası, izmir ve Çanakkaleyi incemem fırsatım oldu bu yıl. Antalya'da sadece iş için bulundum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı