kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.299 Çözümler 7 21 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar Akdeniz Üniversitesi'nde özel yurtta/apartta kalan ve çok gezmeyen bir öğrencinin ortalama aylık masrafı ne kadar?
Arkadaşlar Akdeniz Üniversitesi'nde özel yurtta/apartta kalan ve çok gezmeyen bir öğrencinin ortalama aylık masrafı ne kadar?
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 21 Temmuz 2024 #2 kerem325 dedi: Arkadaşlar Akdeniz Üniversitesi'nde özel yurtta/apartta kalan ve çok gezmeyen bir öğrencinin ortalama aylık masrafı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Kalacağın yurda yurdun yemekli okup olmamasına ve herkesin kişisel masrafları da değişir aylık 2K harcayan arkadaşlarım var ben 10k harcıyorum 20k harcayan arkadaşlarım da var.
kerem325 dedi: Arkadaşlar Akdeniz Üniversitesi'nde özel yurtta/apartta kalan ve çok gezmeyen bir öğrencinin ortalama aylık masrafı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Kalacağın yurda yurdun yemekli okup olmamasına ve herkesin kişisel masrafları da değişir aylık 2K harcayan arkadaşlarım var ben 10k harcıyorum 20k harcayan arkadaşlarım da var.