Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 28 Eylül 2022 #1 Antalya'da turist sayısı 10 milyonu aştı Antalya'da turist sayısı 10 milyonu aştı Rusya'da uygulanan seferberlik kararı sonrası kente gelen Rus turist sayısı günlük 16 ile 19 bin aralığına ulaştı. www.ensonhaber.com
Antalya'da turist sayısı 10 milyonu aştı Antalya'da turist sayısı 10 milyonu aştı Rusya'da uygulanan seferberlik kararı sonrası kente gelen Rus turist sayısı günlük 16 ile 19 bin aralığına ulaştı. www.ensonhaber.com
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #2 Toplama kampına döndü şurası.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.542 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2022 #3 Suriye/Afganistan/Pakistan'dan gelmesinden iyidir.
korsanplayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #4 Tabi adamlarda kafa rahat geliyorlar bir ev satın alıp vatandaşlık alıyorlar. Sıcak denizlere savaşla indirmediğimiz adamları 1 daireye indiriyoruz.
Tabi adamlarda kafa rahat geliyorlar bir ev satın alıp vatandaşlık alıyorlar. Sıcak denizlere savaşla indirmediğimiz adamları 1 daireye indiriyoruz.
justblack Hectopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 403 Çözümler 5 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #5 Bildiğim kadarı ile bazı fırsatçılar fiyatları uçurmuş. Böyle insanlara karşı diyecek söz bulamıyorum.
Bildiğim kadarı ile bazı fırsatçılar fiyatları uçurmuş. Böyle insanlara karşı diyecek söz bulamıyorum.
wera Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 535 28 Eylül 2022 #6 justblack dedi: Bildiğim kadarı ile bazı fırsatçılar fiyatları uçurmuş. Böyle insanlara karşı diyecek söz bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arz talep meselesi uçurmalılar tabi.
justblack dedi: Bildiğim kadarı ile bazı fırsatçılar fiyatları uçurmuş. Böyle insanlara karşı diyecek söz bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arz talep meselesi uçurmalılar tabi.
justblack Hectopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 403 Çözümler 5 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #7 wera dedi: Arz talep meselesi uçurmalılar tabi. Genişletmek için tıkla... Aslında ekonomi açısından doğru. Çünki çarklar böyle işliyor. Fakat bu durumda da, parası olan bir rus gelip ev bulurken, parası az olan bir türk sıkıntı çekiyor. Ve burada iş ekonomiden çıkıp, insanlık meselesine dönüşüyor.
wera dedi: Arz talep meselesi uçurmalılar tabi. Genişletmek için tıkla... Aslında ekonomi açısından doğru. Çünki çarklar böyle işliyor. Fakat bu durumda da, parası olan bir rus gelip ev bulurken, parası az olan bir türk sıkıntı çekiyor. Ve burada iş ekonomiden çıkıp, insanlık meselesine dönüşüyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #8 justblack dedi: Bildiğim kadarı ile bazı fırsatçılar fiyatları uçurmuş. Böyle insanlara karşı diyecek söz bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arz-talep ilişkisi. Paranın anası babası olmaz.
justblack dedi: Bildiğim kadarı ile bazı fırsatçılar fiyatları uçurmuş. Böyle insanlara karşı diyecek söz bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arz-talep ilişkisi. Paranın anası babası olmaz.