B bluesever Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Merhaba. Kasa arayışında ön tarafı mesh tarzında, üstte 3x120 sıvı soğutucu takabileceğim ve 4070ti kartın sığabileceği bir kasa arıyordum. Antec DF800 Flux Mid Tower kasaya denk geldim. Antec DF800 Flux Mid Tower Siyah Gaming Kasa Fiyatları ve Özellikleri Antec DF800 Flux Mid Tower Siyah Gaming Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Fiyat olarak psusuz benzeri kasa veya bu kasayı önerir misiniz?
Merhaba. Kasa arayışında ön tarafı mesh tarzında, üstte 3x120 sıvı soğutucu takabileceğim ve 4070ti kartın sığabileceği bir kasa arıyordum. Antec DF800 Flux Mid Tower kasaya denk geldim. Antec DF800 Flux Mid Tower Siyah Gaming Kasa Fiyatları ve Özellikleri Antec DF800 Flux Mid Tower Siyah Gaming Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Fiyat olarak psusuz benzeri kasa veya bu kasayı önerir misiniz?