AsR0CK Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2015 #1 Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? Kühler H2O 1250 soğutma için. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2015
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.613 Makaleler 3 Çözümler 5 16 Aralık 2015 #2 Tam olarak ne engelliyor soğutucunuzu takmaya biraz daha açıklar mısınız ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 17 Aralık 2015 #3 Radyatörü üstten koyduğunuzda ne kadar boşluk kalıyor? Bir de radyatörü üstte koyup da foto atar mısınız? Yalnız, fanların üstüne oturtun.
Radyatörü üstten koyduğunuzda ne kadar boşluk kalıyor? Bir de radyatörü üstte koyup da foto atar mısınız? Yalnız, fanların üstüne oturtun.
AsR0CK Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2015 #4 er36po dedi: Radyatörü üstten koyduğunuzda ne kadar boşluk kalıyor? Bir de radyatörü üstte koyup da foto atar mısınız? Yalnız, fanların üstüne oturtun. Genişletmek için tıkla... İlgin için teşekkürler dostum. Uzay sistemi yaptım. Montajınıda yaptım. Güç kaynağım serviste şuan kullanamıyorum sistemi
er36po dedi: Radyatörü üstten koyduğunuzda ne kadar boşluk kalıyor? Bir de radyatörü üstte koyup da foto atar mısınız? Yalnız, fanların üstüne oturtun. Genişletmek için tıkla... İlgin için teşekkürler dostum. Uzay sistemi yaptım. Montajınıda yaptım. Güç kaynağım serviste şuan kullanamıyorum sistemi