Emrf
Decapat
Daha fazla
Merhaba.
İlk olarak tabii ki P360A'nın daha iyi olduğu bariz, F/P olarak karşılaştırmanızı istiyorum.
Antec NX360 3 ARGB fan ve temperli camla beraber geliyor bu fiyata.
Malzeme kalitesi hakkında bir şey bilmiyorum, eski kasam Sharkoon LIT200 ve eş seviye bir şey almak istemiyorum.
O yüzden bütçe çıkmalı mıyım yoksa antec gerçekten iyi midir?
www.akakce.com
inventus.com.tr
İlk olarak tabii ki P360A'nın daha iyi olduğu bariz, F/P olarak karşılaştırmanızı istiyorum.
Antec NX360 3 ARGB fan ve temperli camla beraber geliyor bu fiyata.
Malzeme kalitesi hakkında bir şey bilmiyorum, eski kasam Sharkoon LIT200 ve eş seviye bir şey almak istemiyorum.
O yüzden bütçe çıkmalı mıyım yoksa antec gerçekten iyi midir?

Antec NX360 ARGB 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Antec NX360 ARGB 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Antec NX360 ARGB 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa