Antec NX550 80+ Bronze PSU iyi mi?

Makaleler
15
Hazır sistemden çıkma, sıfır. 400 liraya aldım internette 1000 TL’den fazla gösteriyor. İleride RTX ya da son nesil RX kart alırsam sorun yaşatır mı? Sanmıyorum yaşatacağını ama araştırdığıma göre 90’lardan önce kurulmuş bir marka.

Grup düzenlemeli bir psu. İncelemesini bulamadım fakat grup düzenlemeli bir PSU'nun kalitesi bellidir. Yüksek seviye kartlar ile birlikte kullanmanızı önermem.
Türkiye pazarında yok ama 12V kanalından 500W verebiliyor. Her ne kadar üst seviye marka olmasa da şimdiki 6 senelik 500W non 80 plus güç kaynağımdan daha iyidir siye düşünüyorum. Toms Hardware forumda da kötülenmemiş.

Türkiye pazarında yok ama 12V kanalından 500W verebiliyor. Her ne kadar üst seviye marka olmasa da şimdiki 6 senelik 500W non 80 plus güç kaynağımdan daha iyidir siye düşünüyorum. Toms Hardware forumda da kötülenmemiş.

Giriş seviyesi düşük kaliteli PSU'lardan. Üst seviye ekran kartı alacaksanız kullanmanızı önermem.

Diğer arkadaşların tecrübelerinden.
1659130873843.png

Diğer arkadaşların tecrübelerinden.
Eki Görüntüle 1468278

Hocam firma olarak bakmamak gerekiyor. Corsair de köklü bir firma ama düşük kaliteli PSU'ları var. Kötü demiyorum ama grup düzenlemeli PSU'lar giriş seviyesi düşük kaliteli ürünler oluyor. RTX serisi bir kartla kullanmak pek mantıklı olmaz.

Kullanabilirsin , grup düzenlemeli PSU diye herhalde GT730 falan takacak arkadaş. 12V kanalından 500W veriyorsa zaten çoğu kartı besleyecek güçte. Yurt dışında kaliteli olup çok kullanılıpta Türkiye de olmayan çok model var. Türkiye de olmaması o markayı ürünü kötü yapmaz.

Kullanabilirsin , grup düzenlemeli PSU diye herhalde GT730 falan takacak arkadaş. 12V kanalından 500W veriyorsa zaten çoğu kartı besleyecek güçte. Yurt dışında kaliteli olup çok kullanılıpta Türkiye de olmayan çok model var. Türkiye de olmaması o markayı ürünü kötü yapmaz.
Arkadaşım Hollandaya gitmeden 1 ay önce sıfır 6600XT aldı ve şu an o kart TR'deki evinde boşta yatıyor. Onu almayı düşünüyorum ucuza bırakacak. 6600XT TDP değeri 160W, bendeki GTX960 120W. Bugün araştırdım da RTX 3070 bile taksam sorun olacağını düşünmüyorum. Ki şimdiki PSU da iyi değil ve 6 senelik.

Arkadaşım Hollandaya gitmeden 1 ay önce sıfır 6600XT aldı ve şu an o kart TR'deki evinde boşta yatıyor. Onu almayı düşünüyorum ucuza bırakacak. 6600XT TDP değeri 160W, bendeki GTX960 120W. Bugün araştırdım da RTX 3070 bile taksam sorun olacağını düşünmüyorum. Ki şimdiki PSU da iyi değil ve 6 senelik.
Takarsın dostum 500W PSU ile 250W TDP'ye sahip kart kullandım bir sıkıntı olmadı 12V kanalından 456W veriyordu kullandığım PSU.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı