B bluedarb Hectopat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #1 Antec sıvı soğutucu aldım. Antec Grid'de sıcaklık normal görünüyor ama MSI command Center'da daha yüksek. Bir yanlışlık olabilir mi? Lütfen yardım! Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2015
Antec sıvı soğutucu aldım. Antec Grid'de sıcaklık normal görünüyor ama MSI command Center'da daha yüksek. Bir yanlışlık olabilir mi? Lütfen yardım!
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #2 Elinle elle anlarsın.
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 17 Mayıs 2015 #3 Cpu- z veya hwmonitör gibi programlar ile bakmayı dene. Ayrıca bios' u güncel tut. Gördüğüm kadarı ile v1.10 geçen ay yeni sürümü çıktı.
Cpu- z veya hwmonitör gibi programlar ile bakmayı dene. Ayrıca bios' u güncel tut. Gördüğüm kadarı ile v1.10 geçen ay yeni sürümü çıktı.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 20 Mayıs 2015 #4 MSI'ın programının yanlış değer vereceğini sanmıyorum ancak emin olmak için elinle test etmeni isteyeceğim. Eğer 33 derece ise dokunduğunda anlayacaksındır. 55 derecede ise biraz ısınmaya başlamış olur, farkı çok rahat hissedersin zaten.
MSI'ın programının yanlış değer vereceğini sanmıyorum ancak emin olmak için elinle test etmeni isteyeceğim. Eğer 33 derece ise dokunduğunda anlayacaksındır. 55 derecede ise biraz ısınmaya başlamış olur, farkı çok rahat hissedersin zaten.